Beste Hitte Beschermers voor Haar [RANKING TOP 5]

Een goede heat protectant spray is een product dat het haar beschermt tegen de hoge temperaturen die worden uitgestraald door alle heat-styling apparaten. Is dat alles wat het kan? Helemaal niet. Om het meeste uit een hittebeschermend product te halen, zoek je er een die voedingsstoffen bevat en een niet-vette consistentie heeft. Dit laatste voorkomt dat je een volume-arme en slappe stijl krijgt. Een redelijke prijs en een handige verpakking die het aanbrengen vergemakkelijkt, zijn twee andere kenmerken van een hoogwaardige hittebeschermer. Welke van de best verkochte cosmetica voldoet aan al deze criteria? De oplossing vindt u hieronder.

Beste hittebeschermers voor haar [RANKING]

1e PLAATS: Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil HITTE BESTENDIGE SPRAY

GROOTTE: 200 ml

BEOORDELING: 10/10

Wat is de beste hittebescherming voor haar? Handen naar beneden, Nanoil Heat Protectant Spray. Als u bedenkt hoeveel het oplevert, is dit apparaat een koopje. Nanoil spray is gemaakt van chemicaliën van hoge kwaliteit en beschermt het haar tegen temperaturen tot 440 graden Fahrenheit / 230 graden Celsius. Dit betekent dat het uw haar beschermt tegen branden en uitdrogen, ongeacht het hittestylingsinstrument dat u gebruikt. Bovendien voeden de zijdeproteïnen in de Nanoil spray de lokken, maken ze gladder en geven ze glans. Bezoek nanoil.nl om getuigenissen te lezen van mensen die Nanoil Heat Protectant Spray hebben gebruikt en om meer te weten te komen over de volledige lijst van voordelen.

2e PLAATS: Davines Melu Hair Shield

GROOTTE: 250 ml

BEOORDELING: 9/10

Deze ietwat dure heat protectant van het wereldberoemde merk Davines heeft twee voordelen: zorgvuldig geselecteerde bestanddelen en een goed doordacht recept. Melu Hair Shield, ontworpen voor lang en schouderlang haar, is bedoeld om weerbarstige lokken die een stijl verpesten te temmen. Verrassend is dat deze hittebeschermer klitten vermindert en de droogtijd versnelt. De formule is vrij uniek, omdat het een extract bevat dat is afgeleid van Villalba linzenzaad. Wat maakt het zo uniek? Villalba linzenzaad bevat serine en glutaminezuur, die samenwerken om het haar te revitaliseren en de kloven in de schacht op te vullen, net als keratine.

3e PLAATS: Kevin Murphy Ever Smooth

SIZE: 150 ml

WAARDERING: 8/10

Waarom is Kevin Murphy cosmetica zo bekend? Sommigen zullen beweren dat hun succes te danken is aan goed doordachte recepten met ongewone ingrediënten. Als u van het merk Kevin Murphy houdt, zult u ook van deze unieke hittebeschermende spray houden. Waarom? Omdat hij, net als de andere producten van dit merk, unieke plantaardige stoffen bevat zoals boomschors, citroenascape-extract en witte cipres. Het is duidelijk dat dit product meer kan doen dan alleen het haar beschermen tegen hitte, want het vult ook voedingsstoffen aan voor het haar, waardoor het er beter uitziet en beter aanvoelt. Kevin Murphy Ever Smooth is een prima hittebeschermer als je het niet erg vindt om iets meer uit te geven.

4e PLAATS: Bumble and Bumble kappersolie Invisible Oil

GROOTTE: 60 ml en 250 ml

BEOORDELING: 7/10

Dit product is ideaal voor mensen die van olie-rijke formules houden. Bumble and Bumble heeft een hittebeschermende spray die de problemen van overmatig droog en beschadigd haar aanpakt. De combinatie van zes plantaardige oliën revitaliseert dof, stug en breekbaar haar. Hairdresser’s Invisible Oil kan een beetje te zwaar zijn voor haar met een lage porositeit, maar het zou perfect moeten werken voor alle anderen. Wat zijn de andere voordelen van dit product? De exotische geur is wat de meeste gebruikers elke dag naar deze heat protectant trekt.

5e PLAATS: Philip B Thermische Beschermings Spray

GROOTTE: 60 ml en 125 ml

BEOORDELING: 6/10

Dit is een andere uitstekende hittebeschermende spray die in twee maten verkrijgbaar is. Het is ook gemaakt met een oliemengsel dat in de eerste plaats is ontworpen voor zeer beschadigde en overbewerkte lokken die oliën nodig hebben om gezonder en aantrekkelijker te worden. Welke plantaardige oliën zitten er in Philip B Thermal Protection Spray? Olijfolie, sheaboter, arachisolie, sesamolie, zoete jojoba-amandelolie en saffloerolie zijn er enkele van. Deze olierijke oplossing biedt een uitzonderlijke bescherming tegen hitteschade. Dat geldt ook voor de andere voordelen die het biedt, zoals herstel van beschadigingen en aanzienlijk sterker haar. Dit verhoogt de weerstand van de lokken tegen de alledaagse beoordelaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.