Dit is trendy! 3 manieren om wenkbrauw make-up met Nanobrow Eyebrow Styling Soap te doen

Een van de populairste wenkbrauw make-up producten aller tijden is… zeep! Het soap brows effect, waarbij de haartjes met behulp van een zeep op glycerinebasis precies gekamd en gestyled worden, is nog steeds een van de populairste trends als het om make-up gaat. Wist je dat Nanobrow Eyebrow Styling Soap een product is dat veel gebruikt wordt door visagisten en liefhebbers van make-up? De zeep is kneedbaar en geperfectioneerd, zodat je er vele geweldige make-up looks mee kunt bereiken. Leer er meer over!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – een zeep die geen water nodig heeft!

Wie al eens soap brows met traditionele zeep op basis van glycerine heeft geprobeerd te krijgen, weet hoe vervelend dat kan zijn. De zeep moet met water worden gemengd. Het is echter moeilijk om de juiste consistentie te krijgen, want hij kan te dik of te vloeibaar zijn om mee te werken. Bovendien, hoe doen we soap brows als we geen toegang tot water hebben? Neem je genoegen met rommelige, onesthetische wenkbrauwen? Gelukkig heeft Nanobrow een oplossing: maak kennis met de innovatieve Nanobrow Eyebrow Styling Soap die werkt zonder water te hoeven gebruiken. Het is gebruiksklaar, zeer kneedbaar en heeft een perfecte consistentie. Dankzij dit ongelooflijke product zien je wenkbrauwen er altijd fantastisch uit! Hoe gebruik je het? Dat kan op heel veel manieren!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – Wenkbrauwzeep

Nanobrow Eyebrow Styling Soap, 3 manieren om perfecte wenkbrauwen te krijgen.

1. Alleen met Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Wenkbrauwstyling met alleen wenkbrauwzeep is de meest populaire, alledaagse look. Voor Nanobrow Eyebrow Styling Soap hoef je geen water of andere vloeistoffen te gebruiken – de formule is zo gemaakt dat je het direct op je wenkbrauwhaartjes kunt gebruiken, je kunt ze kammen en stylen zoals jij dat wilt. De Nanobrow zeep droogt vrij snel op je wenkbrauwen, maar je hebt genoeg tijd om je haartjes in de gewenste richting te stylen.

2. Nanobrow Eyebrow Styling Soap samen met wenkbrauwpommade

Droom je van een gedurfdere make-up look? Als je net zeep op je wenkbrauwen hebt gebruikt, hebben ze dan iets meer nodig? Stijl eerst je wenkbrauwen met Nanobrow Eyebrow Styling Soap zodat de haartjes in de juiste richting zijn gekamd. Dan kun je zodra Nanobrow Eyebrow Styling Soap is opgedroogd, de pommade gebruiken. Het is aan te raden om die uit de Nanobrow lijn te gebruiken – Nanobrow Eyebrow Pomade is kneedbaar en tot in detail geperfectioneerd met veel natuurlijke kleuren om uit te kiezen. Breng een kleine hoeveelheid van de pommade aan op een plat, gebogen borsteltje en trek een fijn, delicaat lijntje op de onderste rand van de wenkbrauw. Creëer imitatie-haartjes op de wenkbrauwboog of vul de hele wenkbrauw in. Begin met delicate bewegingen en voeg geleidelijk kleur toe. Intensiveer het effect als je de make-up look scherper en levendiger wilt hebben.

nanobrow wenkbrauw stylen

3. Nanobrow Eyebrow Styling Soap samen met wenkbrauwpoeders

Een manier om je wenkbrauwen perfect te stylen en ze een mooi ombre-effect te geven is door wenkbrauw shading toe te passen. Dankzij wenkbrauwpoeders maak je het begin van je wenkbrauwen wat lichter en fijner dan de uiteinden – voor deze methode is het nodig om voor je make-up twee verschillende poeders te gebruiken. De Nanobrow Eyebrow Powder Kit is een perfecte set waarmee je precies dit trendy ombre-effect kunt creëren. Het bestaat uit twee, zeer goed gepigmenteerde poeders en een satijnen highlighter, ontworpen om het gebied net onder je wenkbrauwen op te lichten. Dit ongelooflijke effect zou je zelf moeten zien! Style je wenkbrauwen eerst met Nanobrow Eyebrow Styling Soap en vul ze dan in met poeders, beginnend met een lichtere en eindigend met de donkerdere. Je kunt de beide kleuren mengen en het midden van de wenkbrauwen vervagen, waardoor een natuurlijk effect ontstaat. Veel succes!

Welke methode je ook gebruikt, deze professionele wenkbrauw make-up zal uiterst gemakkelijk zijn zolang je producten van goede kwaliteit gebruikt. Waar kun je die vinden? Wij raden www.nanobrow.nl aan – daar kun je alles vinden wat je maar nodig kunt hebben voor de mooiste, fantastische wenkbrauwen!