Waarom ben ik zo verliefd op het Nanolash serum?

Ik heb altijd een hekel gehad aan mijn wimpers. Ze waren kort en schaars. Vier weken heb ik de wimperserum van Nanolash gebruikt en ik heb al goede resultaten. Toen ik de keuze 1maakte voor dit serum was ik op zoek naar veiligheid en doeltreffendheid. Mijn wimpers zijn langer geworden en er groeien er steeds meer bij. Ik ben volledig positief over de definitieve resultaten en ik kan niet wachten tot mijn wimpers popachtig lang zijn. Na zo’n korte periode zie ik al een enorm verschil in het uiterlijk van mijn wimpers. Zij zijn sterker en voller. Voorafgaand aan het gebruik van Nanolash experimenteerde ik wat met castorolie en maar dat werkte niet goed voor mij.

Ik vond deze methode rommelig en tijdrovend. Het duurde een paar uur voordat het product volledig was geabsorbeerd en ik was gebonden aan huis. Nanolash dringt binnen drie minuten door tot in de diepere huidlagen en dan ben ik klaar om mijn make-up aan te brengen en helemaal los te gaan. Op de verpakking staat dat je het ’s avonds moet gebruiken op een schone huid, maar ik gebruik het liever vroeg in de ochtend voordat ik mijn tanden ga poetsen. Het is eenvoudig en het duurt maar 20 seconden. Ik draag normaal lenzen dus ik breng het serum aan op voordat ik mijn lenzen in doe. Het product is in vloeibare vorm en het moet worden aangebracht op de wimperlijn. Ik kon geen informatie vinden over het wenkbrauwgebied, maar ik heb besloten om een ​​beetje van het serum op de buitenste hoek van mijn wenkbrauwen te gebruiken, waar het haar schaars is.

Voor wie is de Nanolash wimperserum?

NANOLASH is een conditioner aanbevolen voor zowel vrouwen als mannen. De conditioner kan worden gebruikt door mensen met gevoelige ogen en door degenen die contactlenzen dragen. Het serum kan niet worden gebruikt door mensen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en mensen onder de 18 jaar.

Welke wimperserum gebruik jij? Heb jij al een van de drogisterijproducten geprobeerd? Ik zou graag willen weten of een van deze goedkopere producten echt werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.