Nanoil – Exclusieve haarstilist in jouw badkamer

Posted on mrt 26 2015 - 3:30am by admin

Wanneer we naar een drogist gaan om een haarproduct te kopen, hebben we uiteindelijk vaak meer cosmetica bij ons. Haarbalm, masker, warmtebeschermingsspray, serum voor de haarpuntjes, glans-boostende lotion… en ga zo maar door.

We negeren vaak de lijst van ingrediënten en hebben geen tijd om ze te lezen. Als gevolg hiervan krijgt ons haar te maken met een reeks van parabenen, siliconen, uitdrogende kortketenige alcoholen. In plaats van herstellen – totale verwoesting van het haar.

Nanoil haarolie ‐ uitzonderlijke en speciaal voor jou gemaakt

Zou het niet geweldig zijn als je talloze haarproducten kon vervangen met één exclusieve cosmetica die ook vrij is van parabenen, siliconen en comedgenische middelen?

Het product dat haar en hoofdhuid zou regenereren, evenals jouw kapsel verfraaien en beschermen al na de eerste keer gebruik?

Nanoil leeft de verwachtingen van vrouwen na en heeft een veelzijdig, uitstekend product ontworpen dat ver boven  alle voedende, herstellende en zelfs stylingproducten uitstijgt. Het is Nanoil haarolie. Nanoil is een product van de beste kwaliteit. Het biedt een uitstekende eerste indruk: verleidelijk, mooi, intrigerend ontwerp (zwart, glazen flesje met mahonie houten kurk). De kracht van met zorg geselecteerde natuurlijke oliën in het flesje.

Nanoil haarolie ‐ uitzonderlijke en speciaal voor jou gemaakt 

Je zult de uniekheid van Nanoil direct zien. De cosmetica komt in drie verschillende uitvoeringen. Elk ervan past bij een ander haartype; elke uitvoering bevat andere, juist geselecteerde natuurlijke oliën – degenen die echt zullen werken voor jouw haar.

Nanoil haarolie: 3 porositeiten, 3 eigenschappen

De meest belangrijke criteria die jouw haarconditie bepalen is haarporositeit. Er zijn drie soorten porositeit: laag, medium en hoog. Hoe hoger de porositeit, hoe meer het haar beschadigd is en intensief herstel en bescherming nodig heeft.

Nanoil haarolie is ontworpen in 3 uitgaven. Elke uitgave werkt voor een andere porositeit, of ander haartype.

Haarporositeit heeft een directe invloed op de juiste keuze voor haarverzorging voor jouw haar. Als je ooit een cosmetische behandeling hebt gehad die jouw haar heeft bezwaard of kroezigheid veroorzaakte, moet je weten dat de cosmetica ongepast was voor jouw haartype.

Een dergelijke situatie zal zich niet meer voordien als je kiest voor Nanoil haarolie. Een van de 3 uitvoeringen zal zeker voor jou werken. Laat je verbazen door de eigenschappen.

Nanoil haarolie – presentatie van team dat haar wederopbouwt.

Kijk nu eens beter naar jouw haar en bedenk je eens hoe het zich gedraagt wanneer je het wast of stijlt. Probeer het te linken naar een van de volgende omschrijvingen.

  1. … dik, sterk, stug, het weigert elke vorm van stylen. Het is moeilijk om volume toe te voegen aan dergelijk haar. Zwaar en dik, vaak plat. Het droogt langzaam en absorbeert water. Het wordt vaak getroffen door roos en overmatige talgafscheiding.
  2. … mediumdikte en volume, wordt vaak dof en kroezig. Het begint uit te vallen, wat resulteert in dun worden. Haarpunten zijn beschadigd. Haar heeft speciale aandacht nodig. Zakjes zijn zwak, terwijl de haarwortels vernietigd worden en herstel nodig hebben.
  3. … beschadigd, uitgedroogd, broos, stug, heeft zijn glans en vitaliteit al lang geleden verloren. Zwak en dun haar. Het absorbeert water net zo snel als het het weer verliest, daarom is het moeilijk om dit haartype te hydrateren. Het wordt kroezig en statisch. Haarpunten zijn beschadigd en broos.
Nanoil voor laag poreus haar

Nanoil haarolie

 

Als nummer 1 jouw haar het beste omschrijft, kies dan Nanoil voor laag poreus haar.

Deze versie van Nanoil haarolie bevat talloze natuurlijke oliën die werken voor haarverzorging van lage porositeit. Als gevolg zal jouw haar niet langer plat en bezwaard zijn. Nanoil haarolie zal jouw haar beschermen tegen schade en zachtheid en volume leveren door de wortels zachtjes te liften. Het enige wat je hoeft te doen is regelmatig de hoofdhuid oliën – volume boosten, de hoofdhuid droog houden en overmatige talgafscheiding voorkomen. De olie zal jouw kapsel lumineus maken en beschermen tegen hoge temperaturen.

Als nummer 2 jouw haar het beste omschrijft, kies dan Nanoil voor medium poreus haar.

Nanoil voor medium poreus haar biedt een reeks van natuurlijke oliën gemaakt mediumgrote deeltjes – ideaal voor jouw haartype. Niet alleen dat het de lokken beschermen vanaf de wortels tot de puntjes, het zal ook de haarzakjes versterken en haaruitval stoppen. Nanoil voor medium poreus haar zal beschadigd haar op het oppervlak opnieuw opbouwen. Bovendien zal het het beschermen tegen schade, gifstoffen en hitte. Jouw kapsel zal mooi, lumineus en veerkrachtig zijn.

Als nummer 3 jouw haar het beste omschrijft, kies dan Nanoil voor hoog poreus haar.

Hiermee kun je de haarsrtuctuur opnieuw opbouwen en het biedt een juist niveau van hydratatie en boost de glans en zachtheid direct. Nanoil voor hoog poreus haar zal het haar versterken, repareren vanaf de zakjes tot de puntjes, beschermen tegen verdere schade en beschermen tegen hitte. Bovendien conditioneert Nanoil haarolie de hoofdhuid en brengt het een juist vochtgehalte terug.