Metallic Eye make-up. Pure Color Gelée Powder Eye Schadow van Estee Lauder

Pure Color Gelée Powder Eye Shadow van Estee Lauder

Deze enkele oogschaduw van Estee Lauder wordt gekenmerkt door haar metallic kleur en grove samenstelling. Het wordt geleverd in een compact, klein gesloten doosje met een clicksluiting. In het doosje, vind je een spiegeltje en een kleine applicator met een wit make-up sponsje. Plus, zijn de Estee Lauder Pure Color Gelée Poeder Eye Shadows verkrijgbaar in de volgende vier kleuren: Cyber ​​Teal, Cyber ​​Gold, Cyber Silver en Cyber ​​Copper. Elk van de oogschaduwen weegt 3,8 gram.

>Dit product van Estee Lauder kan op twee verschillende manieren worden aangebracht. Als je wilt dat je ogen meer diepte en expressiviteit krijgen, dompel je de applicator onder in water. In feite zal de oogschaduw op zodanige wijze een intensievere metaalglans hebben.

Bovendien heeft de Pure Color Gelée Powder Eye Shadow van Estee Lauder een poederachtige en gel consistentie. Daardoor kan de cosmetica gemakkelijk worden aangebracht, cumuleert het niet in de plooi van de ogen en loopt het niet uit tijdens de dag of tijdens het aanbrengen. Verder is het product optamologisch getest en bevat het geen geurstoffen. Onder die omstandigheden kan het worden gebruikt door mensen met een gevoelige huid rond de ogen of door mensen die contactlenzen dragen.

Eye make-up Pure Color Gelée Powder Eye Shadow van Estee Lauder

Met behulp van de enkelvoudige oogschaduw van Estee Lauder is het mogelijk om een ​​totale oog make-up aan te brengen. Na het reinigen van het gezicht maak je de oogleden op met een make-up basis van je keuze. Op deze manier zal de cosmetica beter houden. Vervolgens kies je een oogschaduw van de Pure Color Gelée Powder die het beste bij je past. Daarna breng je met de droge applicator de cosmetica aan op het gehele bovenste ooglid. Hierna maak je de buitenste hoeken van de ogen op, maar deze keer met een natte applicator. Je kunt zo moeiteloos het smokey eye effect bereiken. In de binnenste hoeken van de ogen, samen met het onderste ooglid en onder wenkbrauwen kun je een iets lichtere oogschaduw aanbrengen, een lichte concealer of een highlighter om je ogen optisch groter en wijder te maken. Tot slot, breng je een flinke laag mascara aan op je wimpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.