Welke Eyebrow Lamination Kit Je Moet Kiezen? Het Moet De Nanobrow Lamination Kit Zijn!

Wil je perfect gevormde wenkbrauwen die wekenlang onberispelijk blijven? Ben je op zoek naar producten die je zulke effecten kunnen geven? Wij hebben een suggestie die de manier waarop je je wenkbrauwen definieert voorgoed zal veranderen: de professionele wenkbrauwlift- en lamineerset – Nanobrow Lamination Kit!

Misschien heb je tot nu toe je wenkbrauwen door een professionele schoonheidsspecialiste laten lamineren of je hebt je er helemaal nog nooit mee beziggehouden. Of je avontuur met wenkbrauwen lamineren nu al begonnen is of je net van plan bent om het eens te proberen, de wenkbrauw lamineerset van Nanobrow garandeert vanaf de eerste keer fenomenale resultaten.

Lijkt je dit onmogelijk en heb je het gevoel dat je er de vaardigheden voor mist? Wees niet bang – de wenkbrauwlift- en lamineerset van Nanobrow is gemaakt met beginners in gedachten. Tegelijkertijd is hij natuurlijk ook perfect in een professionele schoonheidssalon voor degenen die gespecialiseerd zijn in het dagelijks lamineren van wenkbrauwen.

Dit is een unieke oplossing, die ervoor zorgt dat elke vrouw een compleet nieuwe versie van haar wenkbrauwen kan ontdekken en van de effecten zal houden!

Waaruit bestaat wenkbrauwen lamineren?

Wenkbrauwen lamineren is een schoonheidsbehandeling die de laatste tijd razend populair is geworden. Veel vrouwen kiezen ervoor vanwege de langdurige resultaten. Dankzij de wenkbrauw laminatiebehandeling kunnen ze de dagelijkse wenkbrauw make-up en stylingproducten, zoals wenkbrauwpotloden of -poeders, vergeten.

Bij de wenkbrauw laminatiebehandeling worden de vorm en de richting van de haargroei met behulp van lamineeroplossingen veranderd. Na de laminatiebehandeling zijn de wenkbrauwen nauwkeurig in model, en is er geen sprake van weerbarstige wenkbrauwen meer.

Dankzij de revolutionaire DIY wenkbrauw lamineerset van Nanobrow hoef je voor je wenkbrauwen geen afspraak met een professional meer te maken. Je weet dan precies hoe je zelf je wenkbrauwen kunt lamineren, zelfs als het je op dit moment onmogelijk lijkt!

nanobrow lamination kit

Nanobrow Lamination Kit – wenkbrauwen lamination kit

Ga naar nanobrow.nl en lees hoe makkelijk het lamineren van je wenkbrauwen kan zijn

Nanobrow Lamination Kit – voordelen

 • bevat alles wat je nodig hebt voor een langdurige wenkbrauwstyling
 • het wordt geleverd met genummerde flesjes zodat je geen fouten maakt
 • het is perfect voor iedereen die thuis wenkbrauwen lamineren wil proberen, maar daarnaast ook voor professionals
 • helpt je wekenlang perfect gevormde wenkbrauwen te krijgen
 • geeft wenkbrauwen een dikkere look en maakt ze meer gedefinieerd
 • geeft een natuurlijk effect, passend bij zowel de dagelijkse look als de make-up voor speciale gelegenheden
 • is gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met verfijnde applicators die thuis wenkbrauwen lamineren leuk en moeiteloos maken

Zijn de wenkbrauw lamineerformules veilig?

Ja, elk van de wenkbrauw lamineeroplossingen van Nanobrow is gemaakt van speciaal geselecteerde ingrediënten die zonder problemen kunnen worden toegepast, zelfs op een voor irritatie gevoelige huid. Deze formules combineren spectaculaire prestaties met veiligheid.

Tegelijkertijd is het goed om te vermelden dat ze ook zeer efficiënt zijn, zodat je op 10 succesvolle behandelingen kan rekenen met één kit.

Op elk flesje staat een duidelijke beschrijving en nummer, zodat ook beginners zich niet hoeven af te vragen: hoe lamineer ik mijn wenkbrauwen? Zodra je de formules ziet, weet je meteen wat je moet doen.

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)

Een stap-voor-stap handleiding voor het lamineren van wenkbrauwen met de Nanobrow kit

Thuis wenkbrauwen lamineren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn – het enige wat je nodig hebt is een goede wenkbrauw lamineerset!

Met de Nanobrow Lamination Kit lukt het je zeker en je zult snel de verrassende resultaten van de behandeling ervaren.

Hoeveel stappen zijn er? Hoe lamineer je thuis je wenkbrauwen?

 1. Begin met het grondig verwijderen van je make-up en reinig het gebied rond je ogen met een olievrij product.
 2. Breng een beetje wenkbrauwlijm (het flesje met het label Brow glue) op je wenkbrauwen aan en wacht ongeveer 25-50 seconden.
 3. Gebruik een borsteltje om een liftende oplossing (flesje Step 1) op de wenkbrauwen aan te brengen. Vergeet niet de wenkbrauwen in de gewenste vorm te stylen.
 4. Wacht 5-8 minuten en veeg het dan met een droog wattenschijfje af.
 5. Gebruik een borsteltje om de laatste van de oplossingen (flesje Step 2) op de wenkbrauwen aan te brengen. Wacht weer 5-8 minuten. Haal het product vervolgens met een bevochtigd wattenschijfje weg.
 6. Dat is alles! Nu heb je perfect gevormde wenkbrauwen, waar je tot zes weken lang van kunt genieten!

Nanobrow’s brow lamination kit – waar te koop? /formaat

WAAR TE KOOP: Op www.nanobrow.nl, maar ook in gewone beautyshops.

FORMAAT: Brow glue (7ml / 0,24 fl oz), StepOne Lifting lotion (5ml / 0,17 fl oz), StepTwo Fixer (5ml / 0,17 fl oz).

Als je de Nanobrow Lamination Kit kiest, geef je jezelf een handige formule die je make-up routine volledig kan veranderen!

Als je het zat bent om elke dag je wenkbrauw make-up te doen, is het tijd om iets te proberen dat je tijd kan besparen en waardoor je niet de hele tijd in de spiegel hoeft te kijken om te controleren of alles er nog goed uitziet! 

De wenkbrauw lift- en lamineerset van Nanobrow is een manier om je een echte professional te laten voelen, en als je dat al bent, is het de perfecte optie om echte glimlachen op de gezichten van je klanten te toveren!