Warmtevrije krullen? Hoe kun je dit thuis doen?

Ik ben superblij dat ik met je kan delen hoe ik mijn favoriete warmtevrije krullen maak. Yep, jij kunt dat nu ook. Geen krulijzer, geen haardroger en geen stijltang. Ik doe het nu al een paar jaar sinds mijn haar zeer fijn en droog begon te worden wat te wijten was aan overmatig gebruik van deze hulpmiddelen. Ik ging op zoek naar een gezond alternatief voor mijn Revlon krultang en kwam veel goede ideeën tegen.

De makkelijkste manier om ​​mooie golven te krijgen is om een knotje te maken als je haar nog vochtig is. Maak je haar vast met een elastiekje en wikkel vervolgens de losse haren rond de staart om een ​​mooie knot te creëren. Vergeet niet om een hulpmiddel te gebruiken, omdat het dan beter blijft zitten. Fixeer het kapsel met schuifspeldjes en laat het zo opdrogen, ideaal om mee te slapen. In de ochtend, kun je de speldjes eruit halen en je haar losmaken. Je kunt je haar met je vingers doorkammen en het fixeren met haarlak. Ik behandel het meestal met een klein beetje mousse zodat de krullen gedurende de dag het volume blijven houden.

Een haarband is een geweldig hulpmiddel om strakke en gedefinieerde krullen mee te creëren. In tegenstelling tot de vorige methode, moet je haar nu volledig droog zijn. Neem je normale haarband en doe het in je haar. Begin boven op je hoofd en neem een plukje haar en wikkel dit rond de haarband. Neem steeds een nieuw plukje haar totdat je de achterkant van je hoofd hebt bereikt. Als je aan de onderkant bent gekomen kan er nog wat haar loshangen. Wikkel dit ook om de band totdat er geen haar meer over is. Als je haar korter is, is het eenvoudiger te krullen en kun je de band na 30 minuten eraf halen met als resultaat krullen. Als je haar wat langer is, kun je het misschien beter doen vlak voordat je naar bed gaat. De band is zacht en comfortabel om op te slapen en in de ochtend zul je leuke krullen hebben. Ik krul mijn haar meestal op deze manier en het is voor mij de snelste methode.

Er is nog een andere methode waarbij je je haar rond lapjes stof wikkelt, maar dat vind ik tijdrovend.
Probeer één van de methoden en laat me weten welke jou het beste bevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.