De beste mascara’s kiezen. Welke mascara’s geven je mooie en lange wimpers als in een schoonheidssalon?

Wimpers – fijne haartjes, die toch wel de mooiste omlijsting voor de ogen vormen. Tegelijkertijd blijven ze, zonder de juiste verzorging, bijna onzichtbaar. Daarom zijn veel vrouwen wereldwijd op zoek naar de perfecte mascara. Deze lijst is gemaakt om alle twijfels weg te nemen en een mascara te kiezen die altijd betrouwbaar is!

Waarom is mascara zo belangrijk voor je dagelijkse make-up?

Mascara is een uniek make-up product, daar bestaat geen twijfel over. Vaak kun je de deur wel uit zonder foundation of eyeliner, maar het is onmogelijk om mascara op te geven. Het is de mascara waarmee je in enkele minuten je ogen kunt definiëren en je blik kan perfectioneren.

In theorie zijn het de mooie en lange wimpers die het meest bijdragen aan het uiterlijk van elke vrouw, dus het is niet verrassend dat ze er zoveel aandacht aan besteden.

Elke mascara zou moeten zorgen voor:

  • duidelijk langere wimpers;
  • duidelijke dikkere en meer gedefinieerde wimpers;
  • wimperverzorging dankzij formules met oliën en botanische extracten, zodat dagelijkse make-up geen negatieve invloed heeft op de conditie van je wimpers. 

Het blijkt niet zo moeilijk te zijn om een mascara te vinden die aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoet. Het vergt echter wel enige toewijding.

Mascara’s die doen wat ze beloven – TOP 4 ranglijst

Dus welke mascara is kan je best kiezen? Welke kan vanaf de eerste aanbrenging fenomenale resultaten opleveren? Zulke producten blijken te bestaan en je kunt ze terugvinden in de volgende ranglijst!

1. Nanolash mascara

de beste mascara

Elke lijst moet een nummer één hebben. In dit geval was dat: de Nanolash mascara. Het is afkomstig van een bekend en gerenommeerd merk in de beautywereld. Er mag onder geen beding aan de kwaliteit worden getwijfeld.

De Nanolash mascara is verkrijgbaar in twee versies. Je kunt kiezen uit een verdikkende mascaraNanolash Volume Up Mascara, er is ook een verlengende en krullende mascara, Nanolash Length & Curl Mascara. Je kunt de mascara dus afstemmen op je behoeften.

De mascara, die Nanolash onlangs heeft uitgebracht, heeft een perfect borsteltje. Het is perfect gevormd en gemaakt van siliconen van topkwaliteit. Dankzij het borsteltje kan je het product aanbrengen zonder klonters en vlekken op de oogleden. Het is ook belangrijk om hier de duurzaamheid te benadrukken. De Nanolash mascara verdwijnt of vervaagt niet. Gezien alle bovenstaande feiten is het niet verwonderlijk dat deze mascara een favoriet is geworden van vrouwen wereldwijd.

2. Lashcode Mascara

Een ander product dat de moeite waard is, is Lashcode Mascara. Het is een verlengend en verdikkend product dat ook snel een favoriet onder vrouwen is geworden.

Lashcode Mascara wordt geleverd met een perfect gevormd borsteltje dat het scheiden van de wimpers veel eenvoudiger maakt. Dankzij het borsteltje kun je het product gelijkmatig verdelen en genieten van mooie make-up. Daarnaast is de mascara ook heel duurzaam. De mascara schilfert niet en brokkelt niet af, zelfs niet na een hele dag.

Hoewel de Lashcode Mascara niet waterproof is, vervaagt niet bij contact met water.

3. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

De volgende op de lijst is de Bobbi Brown Extreme Party Mascara. Dit is een product met een vrij dikke consistentie, waardoor het gemakkelijk op de wimpers aan te brengen is. Het droogt snel, wat ook belangrijk is. De gebruikers merkten op dat het nodig is om twee lagen van het product aan te brengen om een volledig verlengend effect te bereiken.

De duurzaamheid is daarentegen vrij gemiddeld. Het gebeurt wel eens dat de mascara aan het einde van de dag begint af te schilferen. Het borsteltje dat bij het product wordt geleverd, is standaard, waardoor het aanbrengen zeer eenvoudig is.

4. Isadora Flashing Volume Mascara

Isadora Flashing Volume Mascara is nog zo’n mascara met behoorlijk goede online reviews en degelijke prestaties. Allereerst moet opgemerkt worden dat de gebruikers het waarderen dat het product relatief lang meegaat. Het zou niet schilferig of brokkelig moeten worden, tenzij je heel hard in je ogen wrijft. In contact met vocht kan de mascara echter wat vervagen.

Helaas lijkt het borsteltje hier het grootste probleem te zijn. Hij is veel korter dan de standaard mascara borsteltjes. Daarnaast heeft het ook korte haartjes, die op stekeltjes lijken, in gelijkmatige rijen. Hierdoor is het moeilijker om de wimpers in de ooghoeken te bereiken tijdens het aanbrengen en kunnen je wimpers wat samenklitten.

Hoe moet je deze ranglijst van de beste mascara’s interpreteren? Nou, aan jou de keuze! Het is zeker de moeite waard om meer aandacht te besteden aan de Nanolash en Lashcode mascara’s. Je uiteindelijke keuze hangt natuurlijk af van je voorkeuren en verwachtingen.