Nanobrow Lamination Gel Voor Een Gelamineerd Wenkbrauw Effect

Een wenkbrauw lamineringseffect zonder een dure behandeling? Het is mogelijk! Nanobrow Lamination Gel biedt unieke mogelijkheden. Ontdek de wenkbrauw mascara die je wenkbrauwen kleur geeft en ze in model brengt zoals jij dat graag wilt. Bekijk hoe het werkt!

Nanobrow Lamination Gel zorgt voor een langdurig gelamineerd wenkbrauw effect. Het geeft perfect gedefinieerde, natuurlijk gehighlighte wenkbrauwen die de hele dag door blijven zitten. De lichte gelformule maakt het aanbrengen makkelijk. Het wenkbrauwborsteltje kamt de haren precies uit en brengt ze in vorm om er de hele dag geweldig uit te zien. 

De langhoudende en precieze wenkbrauwgel van Nanobrow

Nanobrow Lamination gel temt zelfs de meest weerbarstige wenkbrauwharen en brengt ze in model. De formule bevat castorolie die fijne en dunner wordende wenkbrauwen voedt en regenereert. Het geeft maximum volume, definieert de wenkbrauwen en beschermt ze tegen beschadiging.

De gelmascara zorgt ervoor dat je in een handomdraai langhoudende en elegante wenkbrauwen hebt. Het kan ook gebruikt worden om het effect van een wenkbrauw pommade, potlood of andere wenkbrauw producten uit de Nanobrow serie te fixeren. Het werkt geweldig als laatste stap bij het aanbrengen van de perfecte wenkbrauw make up. Het aanbrengen gaat moeiteloos – de gel wenkbrauw mascara doet alles voor jou!

Nanobrow Lamination Gel – Wenkbrauwgel

Beschikbaar in de volgende kleuren:

De Lamination Gel die perfect is voor ieder wenkbrauwtype

Het wenkbrauwborsteltje haalt de haren nauwkeurig uit elkaar en zorgt ervoor dat ze er de hele dag lang piekfijn uitzien. Het definieert gemakkelijk zelfs de kortste en moeilijk bereikbare haren. Het hoopt zich niet op de wenkbrauwen op en de gel bedekt iedere haar en geeft extra volume. Het temt en definieert jouw wenkbrauwen.

Of je wenkbrauwen nu dik en onhandelbaar zijn of juist dun, fijn en dof, Nanobrow Lamination Gel weet precies hoe je ze moet verzorgen. Het blijft 24 uur lang zitten en beschermt kwetsbare haartjes tegen haaruitval en mechanische beschadiging.

Gewoon de perfecte wenkbrauwgel!

Het is de favoriet van vele gelukkige gebruikers wereldwijd. Er zijn vier tinten die je makkelijk kunt afstemmen op jouw gelaatstrekken. Gebruikers waarderen de handige applicator en de verbazingwekkende duurzaamheid die het mogelijk maakt om 24 uur lang te genieten van perfect gedefinieerde wenkbrauwen. 

De gel is elegant verpakt en temt zelfs de meest onhandelbare wenkbrauwen. Eindelijk hoef je geen uren meer voor de spiegel te staan terwijl je probeert jouw gewenste wenkbrauwvorm te krijgen. Nanobrow cosmetica is gecreëerd om jouw wenkbrauw make up routine te vereenvoudigen!

reviews beste wenkbrauwgel

Perfecte wenkbrauwen in een oogwenk – Nanobrow Lamination Gel

Met deze unieke wenkbrauwgel kun je jouw wenkbrauwen de vorm geven die jij graag wilt. Het geeft ze een goed verzorgde, gezonde en elegante uitstraling. Het enige dat je hoeft te doen, is een beetje Nanobrow Lamination Gel aan te brengen op jouw natuurlijke wenkbrauwen of bovenop je volledige wenkbrauw make up, met behulp van een wenkbrauwborsteltje. Dat is alles! Het borsteltje separeert de wenkbrauwharen meteen en brengt ze in model.

Wil jij de sterkste fixatie? Kam je wenkbrauwen in de tegengestelde richting van hun groei en strijk ze daarna in de juiste richting. Zo simpel is het! Je kunt nu urenlang genieten van jouw perfect gedefinieerde wenkbrauwen.

De Nanobrow Lamination Gel kan gebruikt worden als afzonderlijk product of in combinatie met andere Nanobrow wenkbrauw make up producten. Definieer jouw wenkbrauwen met een potlood, pommade, wenkbrauwzeep of waar jij maar zin in hebt. Zo’n breed assortiment aan wenkbrauw make up producten is toegespitst op iedereen die graag prachtige wenkbrauwen wil creëren zonder ze te hoeven bijwerken!