Perfecte keus voor jouw haar: de Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil

Het is moeilijk om dof haar te laten glanzen. Er zijn verschillende shampoos die het haar reinigen maar het tegelijkertijd dof en levenloos maken. Kleur- en stylingproducten hebben een slecht effect op de conditie van het haar en maken het haar dof en zwak. Hoe vind je de beste shampoo voor dof haar? Wij kennen het product voor jou! Heb je al een gehoord van de micellaire shampoo met zijde van Nanoil? Lees waarom deze shampoo zo goed beoordeeld wordt en het haar veranderd.

beste shampoo vet haar met vloeibare zijde Nanoil

Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil: beschrijving en ingrediënten

De micellaire shampoo met vloeibare zijde van Nanoil is zacht en licht. Je brengt het eenvoudig aan op het haar, het schuimt en verzwaart het haar niet. Het reinigt het haar effectief en verwijdert olie, stof, viezigheid en resten door de micellen. Producten met micellen zijn bedoeld om het haar en de huid te reinigen en tegelijkertijd te behandelen. Daarom behoudt de Shampoo van Nanoil de pH-balans en reinigt het perfect. Waar bestaat de formule uit?

  • Vloeibare zijde: de lichtste vorm van zijde die het haar intrekt. Er is niks dat zo effectief voedt als zijde. Zijde laat het haar glanzen, maakt het zacht en zorgt ervoor dat het haar er beter uitziet.
  • Gehydrolyseerde tarwe-eiwitten: herstellen beschadiging, geven glans, maken het haar sterker en verminderen haaruitval.
  • Castorolie: beschermt tegen beschadiging, versterkt en hydrateert.

Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil: effecten

Vloeibare zijde is een populair ingrediënt om het haar te verbeteren. Het wordt aangeraden door kappers omdat het perfect voedt, verzacht en glans geeft. Het haar is superzacht en eenvoudig te stylen. De Liquid Silk Shampoo van Nanoil is de eerste stap in de richting van een perfect kapsel. De beste stof die je kunt gebruiken om jouw haar te verbeteren.

De micellaire shampoo van Nanoil reinigt grondig cosmetische resten, olie en viezigheid. Tegelijkertijd voedt het de hoofdhuid en het haar. De lokken zijn zacht en glanzend. Na eenmalig gebruik is het haar al makkelijker te kammen en stylen, het klit niet meer.

De micellaire shampoo reinigt het haar goed. Hierdoor kan de zijde dieper het haar intrekken. Daar kan het fantastisch voeden. Het effect? Schoon, gevoed, zacht en veerkrachtig haar én een gezonde hoofdhuid.

Micellar Shampoo van Nanoil: gebruiksaanwijzing

Net als andere shampoos. Verspreid het over vochtig haar en was de lokken terwijl je de hoofdhuid zacht masseert. De Micellar Shampoo van Nanoil schuimt perfect en is makkelijk uit te spoelen.

Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil: reviews

De reviews over de effecten van deze micellaire shampoo met vloeibare zijde zijn enthousiast. Nanoil biedt producten die jou thuis salonwaardige effecten geven. De shampoo krijgt hoge cijfers omdat het geschikt is voor alle haartypen, langdurige effecten geeft en het haar niet verzwaard. Het haar blijft zacht, fris en mooi.

Nanoil. Er is meer te winnen!

Zijde heeft veel voordelen voor het haar. Het is goed om de behandeling af te maken met een intensief haarmasker en lichte leave-in conditioner, beide rijk aan vloeibare zijde. Bekijk de fantastische producten van Nanoil hier: www.nanoil.nl.