Lashcode Mascara – Mooi worden!

Visagisten zijn zich terdege bewust van het feit dat het perfecte imago van wimpers hun werk compleet maakt. Zonder een goede mascara zou geen enkele stilering ooit vol kunnen zijn. Een mascara is een cosmetisch middel dat de perfecte make-up van de hele make-up vormt. Daarom is het van cruciaal belang om een dergelijk product te kiezen dat niet alleen duurzaam en betrouwbaar is, maar ook datgene dat de on-fleek look van wimpers garandeert.

Wat is het geheim van een goede mascara?

De cosmetische markt is rijk aan verschillende mascara’s, maar slechts enkele ervan worden iconisch. Hoe een mascara kiezen dankzij welke wimpers eindelijk mooi kunnen worden en de aandacht van anderen trekken? De beste mascara is het schoonheidsproduct dat niet alleen de wimpers perfect bedekt, maar ook verzorgt.

Wimpers moeten ongetwijfeld in dezelfde mate aandacht krijgen als ons hele lichaam. Daarom zijn moderne mascara’s, degenen die geschikt zijn voor de tijd waarin we leven, niet alleen gericht op het leveren van de geweldige vacht, maar ook op het conditioneren van elke wimper en leveren deze de beste set voedende substanties die haar uiterlijk zullen verbeteren en zorgen voor een gezonde groei.

Lashcode – het geheim van mooie wimpers nu gedecodeerd

Lashcode-mascara maakt indruk met het product dat echt goed doordacht is, van A tot Z. Het is gemaakt voor wimpers met het oog op hun gezondheid. Lashcode maakt wimpers verbazingwekkend sterk en uitgebreid. Dit is een goed ontwikkelde samenstelling die wimpers herstelt en een formule die het haar bedekt met een laag van satijn en poeder. Bovendien scheiden deze cosmetica de wimpers precies en zorgen voor het effect van miljoen wimpers. Dik, lang en krachtig, en wat nog belangrijker is, gezonde wimpers gehuld in een breed scala van hoogwaardige ingrediënten die regenereren en een snellere wimpergroei stimuleren.

De perfecte borstel van Lashcode – eenvoudige toepassing

De precieze applicator van de Lashcode is een van de geheimen waardoor wimpers op het nippertje zo’n spectaculaire look winnen. Met slechts één laag wordt het haarje mooi en duidelijker om op te merken. Wimpers worden lang en precies gescheiden, zonder klonten of schilfertjes, en ze kleuren geen oogleden. Met de ergonomische borstel wordt oogmake-up eenvoudig omdat de applicator gemakkelijk elke wimper kan bereiken die de wimperlijn verdikt. Dankzij deze biedt de mascara het effect van wijd openstaande ogen en flirterig gekrulde wimpers.

Lashcode – de formule van schoonheid

Het is echt moeilijk om zoek andere mascara die, net als Lashcode, duurzaam en betrouwbaar zal zijn en tegelijkertijd delicaat voor het kleine haar. De mascara verrast met de goed doordachte compositie waarin de hoofdrol wordt gespeeld door zwarte pigmenten van hoge klasse en conditionerende stoffen van uitzonderlijke kwaliteit die volledig natuurlijk zijn en elke wimper beschermen tegen beschadigingen. Dezelfde ingrediënten zijn ook verantwoordelijk voor het gladmaken van de wimpers en het vergroten van hun elasticiteit om overmatige uitval tegen te gaan. Lashcode is een unieke mascara omdat het niet alleen regenereert, maar ook wimpergroei stimuleert. Hierdoor worden wimpers elke dag mooier.

Leer meer: lashcode.nl

18 Reacties“Lashcode Mascara – Mooi worden!”

 1. Katja

  De beste make-up is niets zonder goede mascara.

  Beantwoorden
 2. Emelie

  Naar mijn mening is het de beste mascara die ik ooit heb gebruikt. En het voldoet aan zijn duurzaamheid, kleur en zijn ongeloofelijk effect voor je wimpers.

  Beantwoorden
 3. ZieligMeid

  Ik hou van deze mascara want het is echt long lasting, het overleeft de hele dag en het is makkelijk om het eraf te halen, je moet niet uren bezig zijn met het eraf te halen.

  Beantwoorden
 4. Karoline

  het is de eerste keer dat ik van deze mascara hoor en ik wil het echt gebruiken 😀

  Beantwoorden
 5. Alexandra

  Het is een goed product met en hoge kwaliteit. Ik gebruik het nu al voor een maand en mijn wimpers zijn al in een beter staat. Ik ben zeer tevreden.

  Beantwoorden
 6. Johanna

  Wonderbaarlijk borsteltje! Het doet je wimpers mooi uitelkaar, zelfs als ze een extra laagje mascara bevatten. Het blijft uitelkaar en gevormd.

  Beantwoorden
  • Ali

   Silicone borsteltjes zijn het beste

   Beantwoorden
   • Johanna

    Ik hou meer van silicone borsteltjes dan van de normale, maar toch zijn niet alle silicone borsteltjes even goed. Ik heb er paar gehad die mijn wimpers bij elkaar deden kleven, maar de Lascode borsteltje is ok 🙂

    Beantwoorden
 7. Agness

  ik begrijp niet waarom er zon drukte wordt gemaakt over silicone borsteltjes, ze doen me helemaal nets goed. Ik kan mijn wimpers scheiden met een normale mascara borsteltje

  Beantwoorden
 8. Nelly

  Ik zie alleen maar goede commentaar, maar ik deel deze enthousiasme niet. Ok, het maakt je wimpers langer en het maakt hen dikker, maar ik heb geen betere wimpers gemerkt.

  Beantwoorden
  • Margriet

   misschien werkte het niet op jouw wimpers – ik kan het verschil zien. Ik heb sterke wimpers, ze zijn gestopt met breekbaar te zijn en ze vallen niet meer zo uit zoals ze normaal deden.

   Beantwoorden
  • Hetzelfde_moment

   het is geen normale wimper conditioner – het is mascara. het is bedoelt om je wimpers donker te maken. het heeft substanties die goed zijn voor je wimpers en conditions hen, maar wanneer je wimpers echt beschadigd zijn gebruik je beter een goede serum.

   Beantwoorden
 9. Eline

  het belangrijkste aan elke mascara is, is dat het je ogen definieerd, niet dat het je wimpers conditions.

  Beantwoorden
 10. Ingrid

  Het maakt mijn wimpers langer en het maakt ze dikker, het effect aan het onderste ooglid is geweldig 🙂 ik denk dat het dankzij het borsteltje is dat echt elke wimper meeneemt. Ongeloofelijke mascara.

  Beantwoorden
 11. Lia

  Ongeloofelijke kleur 😉 ik weet dat zwarte mascara zwart is, maar soms zijn ze niet niet. Lascode heeft echt een diep zwarte kleur en het is mt. Je hebt niet meer dan één laagje nodig om het verschil te zien 🙂

  Beantwoorden
 12. Eveline

  S U P E R !!

  Beantwoorden
 13. Maya

  Ik heb deze mascara getest en ik vind hem oke, ik ben niet zeker of ik nog een andere zou kopen ik dnek dat je dzelfde mascara kan vinden voor minder geld

  Beantwoorden
  • Sabine

   Ik blijf zeker bij deze mascara want ik kan geen goedkopere mascara vinden die net zoals deze je wimpers voller en langer maakt dan die van Lashcode. Ik ben zeker dat ik een lijst van ingedrienten anders zal zijn en het zal niet zo lang blijven.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.