Kleine luxe: de Little Indulgences Hand & Body Crème Collectie van Laura Mercier

Veel mensen geloven dat groot altijd beter is, maar soms is klein mooier dan we hadden verwacht. Dat geldt ook bij de Little Indulgences Hand & Body Crème Collection van Laura Mercier. Als het bedrijf zegt dat je moet genieten van de kleine luxe in het leven, doe je dat ook. Het is gemaakt van de beste ingrediënten ter wereld die je hoogwaardige verzorging bieden. Met de collectie bedekt Laura Mercier je lichaam en gezicht met luxe crèmes die je de hele dag verwennen en je met één gebruik een stralende huid geven. Deze magische crèmes gebruik je om je compleet te relaxen en je thuisgevoel te versterken.

De limited edition collectie

De Little Indulgences Hand & Body Crème Collection is een limited edition collectie die Laura Mercier introduceerde met de slogan: “Small is beautiful”. De collectie bestaat uit vijf prachtige crèmes: de French Quarter Lavender Hand Crème, Brown Sugar Milk Body Crème, Coconut Coconut Face Crème, Sun-Kissed Almond Body Crème en de Spring Water Hand- en Nail Cream. Elk product in deze collectie is verpakt in een kleine luxe verpakking, klaar om mee te nemen op je dagelijkse avonturen.

French Quarter Lavender Hand Crème

De French Quarter Lavender Hand Crème is een ultra-hydraterende mix van herstellende vitamines, essentiële oliën en verzachtende botanische extracten. De crème is samengesteld om de levendige geur van lavendel naar je te brengen. De prettige, zijdezachte lavendelgeur kan je verleiden om te ontspannen en je al je dagelijkse drukte te vergeten. De crème is bedoeld om je handen te onderhouden, te verzachten en te voeden.

Kokosnoot kokosnoot gezicht crème

De Coconut Coconut Face Crème is rijk aan kokosnootolie die directe hydratatie biedt aan je gezicht. De crème bevat ook vitamine E en aloë vera extract. Deze mix helpt bij het herstellen en herstellen van je huid. Je ervaart een luxueus gevoel, dat draagt bij aan het herstel en helpt je huid haar zachte textuur te behouden. De Coconut Coconut Face Crème biedt je snelle ontspanning door het gevoel van kokosnoot dat rondom je hele gezicht lijkt te hangen.

Brown Sugar Milk Body Crème

De Brown Sugar Milk Body Crème is de perfecte vochtinbrengende crème als je op zoek bent naar verlichting voor je droge of gevoelige huid. Dit product is gemaakt met de beste nourishing ingrediënten, waaronder notenboter, cacaoboter, honing en melk. Deze ingrediënten bieden je een voedende en verzachtende verzorging voor je gevoelige huid. De lieve geur van suikerbieten zorgt voor een luxueuze aankleding voor je huid.

Sun-Kissed Almond Body Créme

De Sun-Kissed Almond Body Crème is ook een hydratatiecrème, die de droge en gevoelige huid voedt en hydrateert. Dit product bevat aloë vera en almond-extract dat de huid direct een boost geeft. Als je de Sun-Kissed Almond Body Crème gebruikt voel je je onmiddellijk opgewekter. De zoete, sensuele geur blijft de hele dag duren en biedt je een zachte verzorging.

Lente Water Hand- en Nagelcrème

De Spring Water Hand&Nail Cream is een droom voor velen die op zoek zijn naar een zachte verzachtende crème voor de handen. Notenboter, sheaboter en lavendel-extract vormen samen een mix die je handen voeden en verzachten. De crème wordt geleverd met een luxueuze aroma van de lente. De aangename geur zorgt ervoor dat je je onmiddellijk beter voelt.

Conclusie

De Little Indulgences Hand & Body Crème Collection van Laura Mercier is een collectie waar je zonder twijfel van zult genieten. Je zult kunnen relaxen en je thuis voelen met de zachte en subtiele geuren van de verschillende crèmes. Ze zullen je ook helpen je lichaam en gezicht te verzorgen en helpen bij het herstellen en voeden van je huid. Deze collectie bewijst dat klein ook prachtig kan zijn!