DIY Cluster Lash Extensions – Nieuw aanbod van Nanolash

De wimpers zijn het frame van de ogen en moeten dus zichtbaar en mooi zijn. Helaas klagen veel vrouwen over hun wimpers omdat ze van nature geen mooie wimpers hebben gekregen van moeder natuur. DIY Lash Extensions van het merk Nanolash zijn de oplossing! Is dit product de moeite waard?

DIY wimper extensions – voor wie?

Slechts een paar jaar geleden waren DIY wimper extensions onmogelijk. Vrouwen moesten dit door een schoonheidsspecialist laten doen of brachten met moeite nepwimpers aan bij zichzelf.

Experimenten met verschillende mascara’s en wimperserums zijn een trend geworden, maar leveren helaas vaak niet de gewenste resultaten. Het moment dat de eerste DIY wimper extensions op de markt kwamen was baanbrekend.

De DIY Lash Extensions zijn innovatieve cluster wimpers die elke vrouw kan gebruiken. De perfecte keus voor vrouwen die dromen van volumineuze wimpers maar hun natuurlijke wimpers niet willen verzwaren. De DIY cluster wimper extensions zijn ook geweldig als je een compleet nieuwe look wil.

Als jij je afvraagt hoe klassieke of volumineuze wimpers bij jou staan, daar kun je nu achter komen en het duurt maar 10 minuten! Zolang duurt het aanbrengen van de DIY Lash Extensions van Nanolash. Als de stijl wimpers niet bij jou past, dan haal je de clusters er binnen een paar seconden weer af.

De DIY wimper clusters zijn ook geweldig voor vrouwen die direct effect willen zien. Het zijn geweldige wimpers voor bruiloften, partijen of ongeplande fotoshoots. De Nanolash clusters blijven tot 5 dagen zitten, maar je kunt ze er eerder afhalen als je dat wil. 

NANOLASH DIY EYELASH EXTENSIONS

DIY Lash Extensions: typen cluster wimpers

Nepwimpers voor thuisgebruik moeten het antwoord zijn op de behoeften van alle vrouwen. Je kunt ze in een doos van 36 clusters kopen. Elke doos bevat 3 maten:

  • 10 mm
  • 12 mm
  • 14 mm

De DIY Eyelash Extensions zijn beschikbaar in 8 stylen, mix en match om de look van je dromen te creëren.

Nanolash heeft ook een wimper extension kit in het assortiment. De kit bevat:

  • Bonder: speciale lijm om cluster wimpers mee aan te brengen, het duurt 30 tot 60 seconden om ze goed te laten plakken.
  • Sealer: 5 ml product voor het verwijderen van de lijm na het aanbrengen van de wimper extensions.
  • Remover: gemaakt om de DIY Eyelash Extensions mee af te halen.
  • Wimper pincet.

De accessoires zijn gemaakt om het aanbrengen van DIY nepwimpers makkelijker te maken. Dankzij hun formaat gaan ze lang mee.

DIY WIMPEREXTENSIONS

Hoe breng je cluster wimpers aan?

Meer volume met Nanolash is super simpel. Breng de bonder aan en wacht tot deze plakkerig wordt. Pak dan een wimper cluster en plaats deze onder je natuurlijke wimpers, ongeveer 1 mm van de waterlijn af. Breng de sealer aan om het proces af te maken.

Het aanbrengen van de cluster wimpers van Nanolash moet makkelijk gaan. De DIY Eyelash Extensions passen op de wimpers van elke vrouw. Jouw ervaring met nepwimpers maakt geen verschil.

Cluster wimpers, DIY Eyelash Extensions van Nanolash: samenvatting

DIY wimper clusters zijn een revolutie als het gaat om wimper styling. Het thuis aanbrengen van cluster wimpers is nog nooit zo makkelijk geweest! De luxueuze wimpers van Nanolash zijn zacht en duurzaam. Je kunt ze tot 5 dagen lang dragen.

Je gebruikt ze om volume of een subtiele dagelijkse look te creëren. Het aanbrengen duurt slechts 10 minuten. Elke vrouw kan de cluster wimpers gebruiken, om de verborgen schoonheid van haar ogen te tonen!