Op de eerste plaats komt jeugdigheid! Dermika cosmetische serie, Biogeniq

Is het mogelijk om je jeugdigheid te beschermen en er een lange tijd mooi uit te zien? Zeker, het is een moeilijke taak maar je kunt het waarschijnlijk wel volbrengen. De Biogeniq crèmes van Dermika zijn in staat om het verouderingsproces van de huid te vertragen. Geef ze een kans.

De Biogeniq collectie bestaat uit acht cosmetische producten. Deze zijn voornamelijk bestemd voor de huidverzorging voor mensen van 35-60 jaar oud. Het voornaamste doel van de producten is om rimpels te bestrijden en de huid van het gezicht gladder te maken. Maar het doet meer, Dermika cosmetica hydrateert, versterkt, verstevigt en voedt de gezichtshuid. De producten uit de Biogeniq reeks bestaan ​​uit: een verjongende crème met SPF 15, een hydraterende en versterkende dag- en nachtcrème, een voedende dag- en nachtcrème die rimpels vermindert, een gladmakende crème, een anti-rimpel verstevigende crème, een crème-masker voor het verminderen van de eerste tekenen van veroudering, een anti-rimpel, versterkende essentie en een crème-masker om de rimpels rond de ogen te verminderen.

De Biogeniq collectie van Dermika bevat innovatieve ingrediënten, namelijk: ectoine, algen, arganolie en plantenextracten. De eerst genoemde component, ectoine, is een zuur van organische oorsprong die aanwezig is in bacteriën. Deze stof verbetert het uiterlijk van de huid, vertraagt de verouderingsprocessen, beschermt de huid tegen UV-straling en bestrijdt verslapping van de huid en het verlies aan algemene stevigheid. In feite is ectione in staat om de gezichtshuid te verjongen. Wat betreft het tweede ingrediënt, de zeealgen, die dragen bij aan de collageen- en elastine productie en maakt de huid tegelijkertijd stevig en glad. Arganolie is op zijn beurt een bron van vitamine A en E, die in staat is de opperhuid te hydrateren, te voeden en te regenereren. De plantenextracten komen uit o.a. cactus, kunai gras en ginseng. Deze elementen helpen bij het herstellen van de juiste hydratatie en hebben een anti-inflammatoire werking en dragen bij aan het regenereren.

De Dermika Biogeniq cosmetica wordt verpakt in kleine witte en groene potjes. De inhoud hiervan is 50ml, terwijl de inhoud van het crème-masker tube 15ml is. Het product moet worden aangebracht op de droge en gereinigde huid. Er wordt geadviseerd om de cosmetica aan te brengen met behulp van de vingertoppen. Deze manier van aanbrengen is ook een soort massage voor onze gezichtshuid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.