Doe-het-zelf wimpertrosjes – Bekijk de top 5 producten!

Dik, gedurfd en gedefinieerd – dat is de wimper waar elke vrouw van droomt. Vrouwen gebruiken vaak verschillende plakwimpers of mascara’s, die geacht worden uitzonderlijke resultaten te geven. Helaas zijn ze zelden haalbaar. Wimpertrosjes voor thuisgebruik kunnen de beste oplossing zijn. Maar welk product is het beste?

De beste valse wimpertrosjes voor thuis – welke producten zijn de moeite waard?

Veel beautymerken hebben hun eigen producten voor wimperstyling uitgebracht. Vrouwen waren enthousiast om ze meteen te testen, want nog maar een paar jaar geleden leek het helemaal onmogelijk om zelf wimperextensions aan te brengen zonder schoonheidsspecialiste.

Tegenwoordig kun je je wimpertrosjes echter in enkele minuten thuis aanbrengen. Het mag gezegd worden dat de beautymarkt letterlijk is overspoeld met wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing thuis. Elk merk doet gewaagde uitspraken, die vervolgens door gebruikers worden gecontroleerd.

Er zijn verschillende producten die echt de moeite waard zijn om aandacht aan te besteden. Daarom is deze lijst opgesteld! We hebben de beste kant-en-klare wimpertrosjes voor je op een rijtje gezet die zeker niet zullen teleurstellen.

Kant-en-klare wimpertrosjes voor thuis – laten we ze eens in detail bekijken!

Vele uren doorbrengen op een stoel in een schoonheidssalon was vroeger iets waar vrouwen niet naar uitkeken. Vrouwen berekende eens de kosten die semipermanente wimperextensions met zich meebrengen. Het is dus niet verwonderlijk dat als er een optie is om zelf thuis wimperextensions aan te brengen, deze meer dan welkom is. De sleutel tot doe-het-zelf wimperextensions is echter het kiezen van het juiste product.

Hier is een lijst met de beste wimpertrosjes waar elke vrouw op moet letten!

1. Nanolash wimpertrosjes DIY Lash Extensions 

De eerste plaats in de ranglijst gaat naar DIY Eyelash Extensions van Nanolash. Dit product is een onbetwiste leider op het gebied van doe-het-zelf wimperstyling. Het merk Nanolash biedt dames al vele jaren producten van topkwaliteit voor de verzorging van fijne wimpers. Vandaag de dag zijn DIY Lash Extensions een innovatie in het stylen ervan.

De voorgesneden wimpertrosjes worden geleverd in een esthetisch mooi doosje dat goed beschermd is tegen beschadiging. De set bestaat uit 36 wimpertrosjes. Ze zijn zacht en flexibel en bootsen de natuurlijke wimpers perfect na.

In de verpakking zitten 3 lengtes valse wimpers: 10, 12 en 14 mm. Hiermee kun je elke gewenste wimper look creëren. Door de korte Nanolash trosjes in de hoeken te gebruiken en de langere in het midden kun je een kattenoog effect bereiken. Door alleen de langste wimpertrosjes te gebruiken, creëer je Russian Volume wimpers. Aan de andere kant, voor een delicate aslook, ideaal om elke dag te dragen, werken de kortste wimpertrosjes van DIY Lash Extensions perfect.

De hele toepassing is uiterst eenvoudig en neemt niet meer dan 10 minuten in beslag. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt op dit gebied. Dan is het enige wat je hoeft te doen:

  • Breng het bindmiddel aan op de wimpers – het wordt al na 30-60 seconden kleverig, waardoor het zich onderscheidt van andere formules;
  • Breng het geselecteerde trosje ongeveer 1 mm van de wimperrand aan en druk het naar beneden;
  • Breng een laag dichtingsmiddel aan op het eindresultaat om de effecten te fixeren.

Vrouwen kunnen kiezen uit maar liefst 8 stijlen wimpers, dus ze zullen zeker het perfecte product voor zichzelf vinden.

Het is de moeite waard om te weten dat er ook een complete wimperextensions kit te koop is. Naast de wimpertrosjes bevat het professionele accessoires zoals een bindmiddel, een remover, een dichtingsmiddel en een roestvrijstalen pincet. De fabrikant heeft ervoor gezorgd dat alles wat nodig is inbegrepen is.

Doe-het-zelf wimperextensions garanderen een duurzaamheid tot 5 dagen. Er zijn echter gebruikers die beweren dat een goede nazorg deze periode aanzienlijk kan verlengen. Bovendien wijzen veel gebruikers erop dat de wimpertrosjes niet vervormen nadat ze zijn verwijderd. Alles wijst er dus op dat ze opnieuw kunnen worden gebruikt!

In dit geval kan geen enkel ander product de plaats van de leider in het klassement innemen. DIY Lash Extensions van Nanolash zijn valse wimpers die je onberispelijk kunt noemen!

2. Invisi-Lash Kit TATTI

De tweede plaats in het klassement gaat naar de wimpertrosjes van de Invisi-Lash Kit van het merk TATTI. Het merk is vrij bekend, maar zeker niet zoals Nanolash. Deze wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing worden verondersteld in 10 minuten aangebracht te zijn. Gebruikers beweren echter dat het aanbrengen van doe-het-zelf wimperextensions iets moeilijker is dan bij de doe-het-zelf wimperextensions.

De verpakking bevat wimpers in 4 maten: 8, 10, 12 en 14 mm. Ze zijn zacht en licht. Maar in vergelijking met Nanolash wimpertrosjes zijn ze waarschijnlijk niet herbruikbaar. De gebruikers wijzen erop dat er gevallen waren van vervorming van de trosjes of verlies van haartjes. Daarnaast worden de wimpertrosjes van Tatti geleverd op een transparante strip in plaats van zwart, wat een behoorlijk nadeel is. Dit detail is van dichtbij te zien en garandeert geen extra effect dat de wimpers dikker maakt. Een zwarte strip is een onvergelijkbaar betere oplossing, dus het is misschien verrassend waarom de fabrikant hier voor deze ongunstige optie heeft gekozen.

3. Velour Xtensions Kit

De wimpers uit de Velour Xtensions Kit zijn de volgende op de lijst. Net als bij de vorige worden ze verondersteld in relatief korte tijd een wimper look te creëren.

De fabrikant verklaart dat het aanbrengen niet meer dan 10 minuten duurt. Gebruikers zonder ervaring zullen echter wat meer geduld moeten hebben. Het aanbrengen lijkt iets moeilijker dan bij de Nanolash wimpertrosjes. Je moet de wimpers eerst zorgvuldig voorbereiden, bij voorkeur met een wimperkruller. Alleen dan zullen de valse wimpers opgaan in de natuurlijke wimpers.

De verpakking bevat trosjes in 3 maten. Helaas wordt er maar één type krul aangeboden. Dit kan enkele beperkingen met zich meebrengen als het gaat om het personaliseren van je wimper look.

De toepassing zou enkele dagen moeten blijven zitten. De fabrikant geeft niet precies aan hoe lang de Velour Xtensions Kit wimpers gedragen kunnen worden. Er is dus een goede kans dat ze voor sommige gebruikers 2 dagen duren en voor anderen 4 dagen. Er wordt alleen aangegeven dat veel hier afhangt van de conditie van de natuurlijke wimpers en individuele aanleg. Vergeleken met DIY Lash Extensions lijkt de duurzaamheid niet bevredigend.

4. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

De volgende in de ranglijst is de Ardell X-tended Wear Lash System KIT. Ook deze wimpertrosjes kunnen in enkele minuten worden aangebracht. De fabrikant geeft echter niet precies aan hoe lang het duurt om ze aan te brengen. In het geval van de Nanolash wimpertrosjes was er een duidelijke verklaring – 10 minuten en je wimpers zijn klaar. In dit geval hangt veel af van de handmatige vaardigheden.

De trosjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Gebruikers kunnen ze dus aanpassen aan de vorm van hun ogen. Het probleem lijkt echter de dikte van de individuele haren te zijn en hun identieke snit in elk trosje, ongeacht hun lengte. Als je goed kijkt, kun je de kunstwimpers gemakkelijk onderscheiden van de natuurlijke wimpers.

De toepassing kan enkele dagen meegaan. Het hangt echter allemaal af van de nazorg. De fabrikant merkt op dat zelfs het kleinste contact met water de duurzaamheid kan verstoren. Dat is iets om over na te denken.

5. KISS Falscara Starter Kit

De Falscara Starter Kit bevat wimpertrosjes in verschillende maten. De hele set wordt geleverd met de nodige accessoires om het aanbrengen te vergemakkelijken. Het is echter geen complete set. Een overnighter die meerdere dagen blijft zitten en een remover om de wimpers te verwijderen moeten apart worden aangeschaft.

De fabrikant verzekert dat het slechts 10 minuten duurt om de resultaten van je dromen te bereiken. Gebruikers merken echter op dat het bindmiddel niet wordt geleverd met een goed gevormde applicator, waardoor het een beetje moeilijk is om het aan te brengen.

Deze wimpertrosjes kunnen onder en bovenop je echte wimpers worden aangebracht. Ze gaan ongeveer 4-5 dagen mee, zolang je er een speciale overnighter bij koopt. Dit product heeft echter een groot nadeel – het heeft een negatieve invloed op de trosjes zelf, waardoor ze ongeschikt zijn voor hergebruik zodra je ze verwijdert.

Wimpertrosjes voor thuisgebruik – samenvatting van de ranglijst

Het verschijnen van doe-het-zelf-wimpertrosjes op de beautymarkt kan worden beschouwd als een ware revolutie. Dankzij hen kan elke vrouw haar look in een paar minuten veranderen zonder het huis te verlaten.

Het is echter belangrijk om het juiste product te kiezen. DIY Lash Extensions van Nanolash zijn hier de absolute nummer 1. Deze wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing is de favoriet van vele vrouwen wereldwijd. Dit kan worden bevestigd door de vele positieve reviews die online zijn geplaatst.

Dames, bij het kiezen van je wimpers moet je je vooral laten leiden door je behoeften. Het is de moeite waard om na te denken over wat voor soort wimper look je het belangrijkst vindt en wat je het meest waardeert in je kant-en-klare wimpertrosjes. Op deze manier wordt het kiezen van het beste product nog eenvoudiger.

Hoe beter de wimpertrosjes zijn, hoe makkelijker het is om ze aan te brengen en hoe beter ze eruit zullen zien. Dankzij hen kunnen vrouwen weer vertrouwen krijgen in hun eigen uiterlijk!