Eén product, vele mogelijkheden: NANOIL Castor Oil

Castorolie kan helpen bij huidproblemen, dunner wordend haar, en schaarse wenkbrauwen en wimpers. Weet u dat u uw haar, nagels en wimpers kunt versterken met slechts één product? Kies voor de ricinusolie van Nanoil, die door duizenden vrouwen over de hele wereld wordt geprezen. Het draagt het Ecocert label, wat getuigt van zijn hoge kwaliteit. Het is populair in zowel de badkamer van de gewone klant als in professionele schoonheidssalons.

De beste prijs en de beste kwaliteit

De zaden van de castor boon plant worden gebruikt om castor olie te extraheren. Nanoil is een merk dat pure, ongeraffineerde olie verkoopt die koud geperst wordt en 100 procent biologisch is. Het is effectief voor alle soorten haar en huid. Gebruik het elke dag zoals je wilt.

Het is een stuk lichter dan de oliën waar je waarschijnlijk mee hebt gewerkt. Het kan in de nagels of de huid worden gewreven, op de wenkbrauwen en wimpers worden gedept, en worden gebruikt als basisolie voor OCM, een olie reinigingsmethode. Het heeft een positief effect op de huid over het hele lichaam, zoals blijkt uit positieve gebruikersrecensies. Nanoil Castor Oil is een veelzijdig, volledig natuurlijk cosmeticum dat lang meegaat en redelijk geprijsd is. Door het te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u het beste schoonheidsproduct krijgt.

Van welke ingrediënten is Nanoil Castor Oil gemaakt?

Ricinolzuur, een organisch vetzuur, maakt 90% uit van de olie van castorbonen. Dit ingrediënt is in geen enkele andere olie te vinden. Het is ook hoog in omegazuren en een verscheidenheid aan vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een gezonde huid en haar. Vitamine E, bijvoorbeeld, is een krachtige antioxidant die schade door vrije radicalen voorkomt, vroegtijdige huidveroudering voorkomt, en de huid er veel langer jong uit laat zien.

Hoe moet u Nanoil Castor Oil gebruiken?

Gebruik het na een combinatie met een andere olie voor het wassen van het gezicht en het verwijderen van make-up, lichaamsmassage, of als een gezichtsserum. Castor olie heeft de eigenschap om de huid ongelooflijk glad te maken terwijl het ook perfect gehydrateerd blijft. Het helpt ook huidaandoeningen zoals acne te voorkomen en heeft anti-rimpel eigenschappen, waardoor de huid er langer jonger uit blijft zien. Nanoil Castor Oil verzacht en hydrateert uw huid terwijl het ook de productie van collageen en elastine stimuleert. Het zal de huid snel verstevigen en elastiseren, waardoor rimpels verminderen.

Castor olie verbetert het uiterlijk van wimpers en wenkbrauwen door ze te voeden en te herstellen. Het beschermt ze ook tegen agressieve invloeden van buitenaf en maakt de haartjes subtiel donkerder voor een gedurfder uiterlijk. Sterke, dikke en lange wimpers en wenkbrauwen – dat is een droom die uitkomt.

Masseer de olie in de lengten van je haar en op je hoofdhuid. Het product voorkomt haaruitval, bevordert een snellere haargroei, en geeft kracht, gezondheid en glans aan het haar. Nanoil Castor Oil zal u helpen bij het herstellen van beschadigd, gekleurd haar en het revitaliseren van de kleur. Het geeft een mooie glans.

Waar kan ik ricinusolie krijgen?

Nanoil biedt de hoogste kwaliteit en snelst werkende ricinusolie, die verkrijgbaar is bij sommige online drogisterijen of via de officiële website van het bedrijf. Het is zeker de moeite waard! Met 50 milliliter pure castor olie kom je een heel eind, en je kunt het gebruiken zoals je wilt. Is dat niet de beste olie op de markt? Het is origineel, waterdicht en gecertificeerd.

Leer meer: nanoil.nl