Chocolate Bronzer is mijn nieuwe favoriet!

Ook al is het nog steeds zomer, ik kan de herfst al in mijn botten voelen. Ik weet niet hoe dat met jou zit, maar ik krijg meteen zin in donkere chocolade als ik denk aan regen en kil weer. Nu we het hier toch over hebben, wat denk je dat ik kon kopen in de zomeruitverkoop van Douglas? Ik zag het in de uitverkoop en ik dacht dat het een perfecte hulpmiddel was om mij te helpen een gebruind uiterlijk te geven.

Bourjois ‘Délice de Poudre’ ziet eruit als chocoladereep en ruikt naar chocolade. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: een olive-toned voor donkere huidtinten en toned and light voor het lichte huidtype. Ik heb de donkere tint gekocht omdat ik dacht dat het perfect zou zijn voor het aanbrengen van contouren. Ik moet zeggen dat het een van de beste bronzers is die ik ooit heb gehad. Voor lange tijd was ik trouw aan Nars Laguna maar The Chocolate Bronzer lijkt even goed te zijn.
Ik ontdekte dat ik niet veel van het product nodig heb om een bronzen, natuurlijk ogende glans te krijgen. Het is geweldig om de jukbeenderen en de kaakcontouren mee te accentueren. Het is mat, maar op de keper beschouwd, zie je de kleine gouden vlokjes die het hele gezicht helder maken zonder dat je dit duidelijk ziet.

De bronzer wordt geleverd in een compact, magnetisch kartonnen doosje. Binnenin vind je een product in een vorm van een chocoladereep. Hoewel de verpakking en het hele idee rond de bronzer geweldig is, mis ik een klein spiegeltje en een borsteltje om het hier en daar wat bij te werken. Ik heb ook opgemerkt dat het gemakkelijk oranje wordt wanneer je teveel van het product aanbrengt.

Maar over het algemeen ben ik blij met mijn aankoop. Het is goedkoop en het kan gemakkelijk concurreren met de duurste merken. Als je van de geur van chocolade houdt zul je tevreden zijn met de Délice de Poudre.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.