Top 3 wenkbrauwmascara’s. Onze aanbevelingen!

Heb je geen zin meer om je wenkbrauwmake-up met pomades, poeders of wenkbrauwpotloden te doen? Ga voor een wenkbrauwmascara! Wenkbrauwmascara lijkt op een normale mascara voor de wimpers maar heeft een iets andere consistentie. Hoe kies je het beste product terwijl er zoveel beschikbaar zijn tegenwoordig? Om je beslissing eenvoudiger te maken hebben we de beste en meest noemenswaardige wenkbrauwmascara’s voor je uitgezocht.

TOP 3 WENKBRAUWMASCARA’S

Nummer 1: Nanobrow Shape Mascara

Droom je van de perfecte look voor elke gelegenheid? Je had niet op een betere plek kunnen zijn! De Nanobrow Shape Mascara is onze topkeuze en de onbetwiste favoriet op de beauty markt. De mascara van Nanobrow camoufleert kale plekken eenvoudig en creëert een driedimensionaal effect. De wenkbrauwen zien er dik uit, hebben veel volume maar blijven wel natuurlijk. De mascara is beschikbaar in drie subtiele kleuren, die eenvoudig te matchen zijn bij de eigenschappen van jouw gezicht. De verzorgende formule met silica voedt de wenkbrauwen, maakt ze zacht en geeft ze veerkracht. Zo zien ze er zelfs zonder make-up geweldig uit! Vanaf nu duurt het nog maar een paar minuten om je make-up te oden en je ziet er elke dag spectaculair uit! Perfect gevormde wenkbrauwen zijn echt een must. De verfijnde spoolie vormt en temt de wenkbrauwharen. De mascara heeft een fijne textuur die elke haar bedekt zonder klontjes achter te laten. De mascara blijft tot 24 uur lang zitten en beschermt de wenkbrauwen tegen beschadiging. Het werkt goed op zowel dunne, fijne als dikke, onhandelbare wenkbrauwen. De wenkbrauwmascara van Nanobrow krijgt online positieve reviews. Vrouwen geven het product hoge cijfers vanwege de lichte formule, het eenvoudige gebruik, de nauwkeurige, ergonomische borstel en de spectaculaire effecten die lang zichtbaar blijven. Wenkbrauwmake-up is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Meer lezen: www.nanobrow.nl


Nummer 2: Dior Diorshow On Set Show

Dit is zonder twijfel één van de meest populaire wenkbrauwmascara’s. De formule bevat voor 90% natuurlijke ingrediënten. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten verzorgen de wenkbrauwen van binnenuit. Hierdoor zien de wenkbrauwen er altijd natuurlijk en mooi uit. Kies één van de subtiele kleuren voor prachtige effecten. De wenkbrauwmascara van Dior is waterproof en blijft tot 24 uur lang zitten. De formule is verrijkt met microvezels die maximaal volume geven, zonder de wenkbrauwharen stijf te maken. De neutrale en universele kleuren werken goed voor elk schoonheidstype. Als je van minimalistische make-up houdt, dan word je vast enthousiast van het ‘no-makeup’ effect wat deze mascara levert. Breng de mascara van binnen naar buiten aan om je wenkbrauwen op een subtiele manier te definiëren. Gegarandeerd spectaculaire effecten!


Nummer 3: Kiko Eyebrow Fibers Colored Mascara

Deze gekleurde wenkbrauwmascara met vezels werkt geweldig bij het vormen en opvullen van je wenkbrauwen. Vanaf nu is wenkbrauwmake-up aanbrengen puur plezier. De gekleurde wenkbrauwmascara van Kiko geeft een fashionable glanzend effect. De gel-achtige formule is eenvoudig aan te brengen en bevat geen klonten. Hij glijdt op de wenkbrauwen en vult ze op met een mooie, natuurlijke kleur die bij elke vrouw past. De natuurlijke en zachte finish trekt wereldwijd veel mensen aan. De speciale kegelvormige spoolie helpt je bij gelijkmatig en accuraat gebruik. Het product is dermatologisch getest, dus zeker veilig voor gebruik. Het is de perfecte manier om nauwkeurig gevormde en gedefinieerde wenkbrauwen te creëren, die er de hele dag perfect uitzien. De mascara van Kiko camoufleert goed en geeft je een driedimensionaal effect.