Nanoil Heat Protectant spray. Omdat bescherming tegen hitte belangrijk is!

Er zijn niet veel schoonheidsproducten zoals de thermische spray van Nanoil. Maar een paar merken verkopen cosmetica die bescherming op hoog niveau biedt, in combinatie met goede haarverzorging. De Nanoil Heat Protectant Spray is zonder twijfel jouw beste keus als het aankomt op een spray met goede bescherming tegen hitte.

Wat moet je weten over dit product? Dit zijn een aantal verrassende feitjes over de Nanoil Heat Protectant Spray.

Bescherming & verzorging in één product

De Nanoil Heat Protectant Spray combineert bescherming tegen hitte en haarverzorging in één. Dit betekent dat je niet langer verschillende schoonheidsproducten hoeft te gebruiken om het effect van goed uitziende en gladde lokken te creëren, die goed bestand zijn tegen hoge temperaturen. Met één product kan je jouw lokken isoleren tegen de hitte en de gehydrateerd, gevoed en sterk houden. De thermische spray van Nanoil herstelt het haar en gaat broosheid en dofheid tegen. Dit product is ontwikkeld om een paar taken tegelijkertijd uit te voeren.

Bescherming tot 220 graden Celsius 

Alleen de hitte bescherming van de Nanoil Heat Protectant Spray is al veel: deze cosmetica vecht tegen de negatieve effecten van temperaturen tot 220 graden Celsius. Het beste deel is dat het gebruik van de Nanoil spray super eenvoudig is. Pak de fles en spray de vloeistof op het haar: zo geef je jouw lokken een onzichtbaar leger die ze beschermd tegen de hitte van een stijltang of föhn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over uitgedroogde, gefrituurde, doffe lokken. Dit is één van de weinige thermische sprays die veiligheid tijdens het stylen garandeert.

hitte bestendige spray Nanoil

Ultra lichtgewichte haar mist

Doordat het een ultra lichtgewichte haar mist is, veroorzaakt de thermische spray van Nanoil geen problemen tijdens het gebruik. Hoewel het op een normale spray conditioner lijkt, werkt het product van Nanoil toch anders. Naast het hydrateren en voeden van het haar biedt het ook bescherming tegen de warmte. Dankzij de formule met water in plaats van olie werkt de Nanoil Heat Protectant Spray zonder de lokken te verzwaren. De bescherming van deze spray is onzichtbaar, jouw kapsel ziet er dus nog net zo goed uit. Lichtgewicht en het laat geen vette waas achter: dit serum weet hoe het jouw haar veilig houdt en er prachtig uit laat zien.

Zijde-eiwitten in de formule

Een andere opmerkelijke eigenschap van deze thermische bescherming is de compositie. De ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor het creëren van een beschermende laag om het haar heen zijn eenvoudig uit het haar te verwijderen met shampoo. De thermische spray van Nanoil bevat ook nutriënten die het haar beter bestand maken tegen beschadiging. Zijde-eiwitten zijn één van de belangrijkste ingrediënten van dit product en maken het haaroppervlak glad. Daarnaast wordt het haar makkelijker te stylen en sterker.

Nanoil thermische spray

Samenvattend: dit indrukwekkende ontwerp van de Nanoil fles gaat hand in hand met de hoge kwaliteit van de ingrediënten die samen een goed presterende beschermende spray creëren. Hoewel de Nanoil Heat Protectant Spray niet duur is biedt het toch maximale effecten voor alle haartypen. Dit product biedt bescherming, verzorgt en verbetert het uiterlijk van het haar, zonder het haar te verzwaren.

Wil je meer weten over de styling sprays van Nanoil? Ga naar nanoil.nl en ontdek de nieuwste productlijn van Nanoil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.