7 redenen waarom je verliefd gaat worden op de Liquid Silk Bi-Phase Hair Conditioner van Nanoil!

De dagelijkse haarverzorging kan uitdagend zijn. Het moet in balans zijn. We hebben zowel ingrediënten nodig die ons haar er beter uit laten zien als ingrediënten die ons haar beschermen tegen beschadiging. Er is een stof die beide doet! Vloeibare zijde is al lange tijd populair maar het kan problemen veroorzaken op fijn haar. Soms verzwaart vloeibare zijde het haar, je moet echt de beste kiezen. Probeer de superlichte vloeibare zijde in de bi-phase conditioner van Nanoil. Jouw haar verdient deze luxe.

Voordelen van de Liquid Silk Bi-Phase Conditioner van Nanoil.

1. Licht, niet overbelastend

Een vloeibare conditioner die wonderen doet. Schud de fles om de twee fasen van het product te mengen en spray dit op het haar. Deze zachte mist bedekt het hele haar, houdt het fris tot de volgende wasbeurt. De Liquid Silk Conditioner van Nanoil verzwaart het haar niet (veel leave-in conditioners doen dit wel).

2. Ultieme glans

Weet jij wat vloeibare zijde zo populair maakt? Deze miraculeuze eiwit maakt het haar glanzend. De vloeibare zijde in de formule van Nanoil gaat pluizen en klitten tegen. Het haar is zacht, makkelijk te kammen en fijn om aan te raken. Als de conditioner is aangebracht geeft het direct briljant effect!

3. Leave-in formule voedt het haar urenlang

De Liquid Silk Conditioner van Nanoil is makkelijk te gebruiken: spray de conditioner op het haar na het wassen, en gedurende de dag als het haar voeding en bescherming nodig heeft. Als je statische lokken of dofheid spot: de conditioner van Nanoil gaat dit tegen. Omdat je de conditioner niet uitspoelt is het haar urenlang beschermd tegen beschadiging.

4. Pluis onder controle voor gladder haar dat er beter uitziet

De Liquid Silk Conditioner van Nanoil is een briljante haarstylist! Gebruik het voordat je het haar gaat doen: het beschermt niet alleen tegen hitte maar zorgt er ook voor dat jouw haar makkelijker te doen is omdat het zachter is en niet klit.

5. Versterkend effect

De Conditioner van Nanoil temt niet alleen onhandelbare lokken maar versterkt ook zwak, beschadigd, fijn haar dat een vochttekort heeft. Nanoil heeft een verzorgend effect en als je het op regelmatige basis gebruikt zal de conditie van jouw haar snel verbeteren.

6. Conditioner die lang meegaat

Niemand houdt van haarproducten die binnen een maand op zijn. De Liquid Silk Conditioner van Nanoil gaat lang mee. Twee of drie pompjes zijn genoeg voor de hele lengte van het haar. Nanoil houdt het haar wekenlang gezond, veerkrachtig en fantastisch!

haar conditioner met vloeibare zijde Nanoil

7. Gebruik wanneer je het nodig hebt

Deze conditioner redt jouw kapsel altijd. Houd hem bij de hand zodat je elke haarcrisis aankan, veroorzaakt bijvoorbeeld door weersomstandigheden. Je kunt er zeker van zijn dat jouw haar niet statisch wordt door vochtigheid, beschadigt door de zon of uitgedroogd en in de klit door de wind.

Ga naar www.nanoil.nl voor meer details. Bekijk de volledige productlijn gebaseerd op vloeibare zijde, arganolie of keratine. Nanoil weet hoe ze op een professionele manier voor het haar zorgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.