Korte, rechte wimpers?

Ik had ze ook. Nu niet meer. Sinds ik ben begonnen met het gebruik van het Nanolash serum zijn mijn wimpers extreem lang! Ik wilde het eerst niet geloven, maar dit spul werkt echt.

Voordat ik vier maanden geleden met Nanolash begon waren mijn wimpers super kort en dun. Vanuit mijn vorige blog, weet je waarschijnlijk nog wel dat ik geen mascara droeg. Mijn wimpers waren zo kort dat ik ze zelfs niet kon pakken met een wimperkrultang. Op de momenten dat ik erin slaagde om mascara aan te brengen, bleef het enkele minuten zitten, maar begon dan te zakken waardoor ik niets meer zag. Ik hoorde over Latisse, maar toen ik mijn dokter daar naar vroeg zei hij dat ik het waarschijnlijk nergens kon kopen. Daarnaast is Latisse een agressieve conditioner die kan interageren met je iris en de kleur van de ogen bruin kan maken. Ik heb mooie groene ogen en ik wil liever dat dat zo blijft. Toen las ik Ann’s blog waarin ze haar authentieke, mooie wimpers had toegeschreven aan Nanolash. Ik controleerde het online en bestelde het zonder te twijfelen. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan want Nanolash heeft mijn uiterlijk dramatisch veranderd.

Mijn resultaten zijn verbluffend. Mijn wimpers zijn dichter en ze lijken voller. Ze groeien als een gek en ik kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo’n lange wimpers heb gehad. Ik ben nog steeds in shock als ik in de spiegel kijk en zie hoe groot mijn ogen zijn. Ik zal proberen een aantal ‘na’ foto’s te nemen en het te uploaden als ik mijn camera kan vinden. Ik ben onlangs verhuisd naar de andere kant van de stad en het zal enige tijd duren voordat ik al mijn spullen weer kan vinden. Ik heb gekozen voor Nanolash omdat het door mijn schoonheidsspecialiste werd aanbevolen als een van de meest effectieve, maar zachte wimperserums.

Voor mij was het heel belangrijk dat het product is gemaakt van natuurlijke, veilige ingrediënten.

Ik zal deze conditioner blijven gebruiken en ik zal een voorraadje aanleggen zodat ik in de toekomst niet zonder kom te zitten. Mijn vrienden blijven mij complimenten geven over mijn wimpers en dat voelt goed moet ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.