Nauwkeurige wenkbrauwmascara: Nanobrow Shape Mascara

Droom je ervan om je wenkbrauwen professioneel te stylen zonder er teveel tijd aan te besteden? De Nanobrow Shape Mascara komt je redden! Het is een ongelooflijk nauwkeurige wenkbrauwmascara die eenvoudig is in gebruik en je helpt de mooiste make-up te creëren.

De Nanobrow Shape Mascara is een product gecreëerd met elk type wenkbrauw in gedachten. Hij vormt, stylt en houdt de haren de hele dag op de juiste plek. Kale plekjes worden gecamoufleerd met een driedimensionaal effect.

Do je make-up zoals jij wil met de Nanobrow Shape Mascara

Vanaf het eerste gebruik word je verliefd op dit stylingproduct. De uitzonderlijk handige, ergonomische applicator helpt je de wenkbrauwmake-up te creëren waar jij van droomt. Met een paar bewegingen van de spoolie kun je de hele dag genieten van spectaculaire wenkbrauwen.

 1. Breng een kleine hoeveelheid mascara aan en borstel dit over de haren. Start bij de binnenkant van de wenkbrauwen.
 2. Kam de wenkbrauwen omhoog en naar de zijkant zodat je ze geleidelijk bedekt met de gekozen kleur.
 3. Gebruik meer product op de staart van de wenkbrauwen. Dit geeft een natuurlijk effect.
 4. Nadat de cosmetica droog is kun je nog een laag aanbrengen (afhankelijk van jouw wensen en de gelegenheid).

Nanobrow Shape Mascara

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Geef jouw wenkbrauwen een mooie, natuurlijke kleur

De Nanobrow Shape Mascara is beschikbaar in 3 kleuren:

 • Zwart
 • Bruin
 • Lichtbruin

Kies de kleur die het best bij je gezicht en de echte kleur van je haren past. Door gebruik van één van de natuurlijke kleuren kun je kale plekken camoufleren en hoef jij je geen zorgen te maken over het bijwerken van je wenkbrauwen gedurende de dag.

Het product is geschikt voor iedereen! De wenkbrauwen hebben maximaal volume en zien er dikker uit. De fijne consistentie maakt het aanbrengen van je make-up eenvoudig en plezierig. Je stylt en vormt de wenkbrauwen moeiteloos voor 24 uur lang.

Glanzende reviews en ontelbare tevreden klanten van over de hele wereld

De Nanobrow Shape Mascara krijgt elke dag meer positieve feedback. Het is van veel consumenten de favoriete cosmetica! Ze waarderen de mascara vanwege de nauwkeurigheid, het gebruiksgemak, de verfijnde spoolie en prachtige resultaten, die de hele dag zichtbaar blijven.

De Shape Mascara maakt je wenkbrauwen voller, sterk en gezond. De formule bevat silica, wat glans geeft en de haren hydrateert. Zo blijven ze in perfecte conditie en worden ze beschermt tegen beschadiging. Daarom zien ze er, zelfs zonder make-up, prachtig uit.

De Nanobrow Shape Mascara:

 • Vult de wenkbrauwen op met mooie, natuurlijke kleuren.
 • Fixeert de wenkbrauwen 24 uur lang.
 • Bevat silica, wat voedt, beschermt en glans geeft.
 • Laat de wenkbrauwen er dikker en voller uitzien.
 • Biedt altijd een spectaculaire make-up look.
 • Creëert eenvoudig imitatie-haartjes.
 • Camoufleert gaten en imperfecties.
 • Gaat lang mee.
 • Plakt of klontert niet.

Ga naar www.nanobrow.nl en leer de unieke stylingproducten voor de wenkbrauwen kennen. Kies een fantastische wenkbrauwpomade, traditioneel potlood, gel styling zeep of een poederset. Make-up hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn!

Kies cosmetica uit het assortiment van Nanobrow en ervaar zelf hoe mooi je wenkbrauwen kunnen zijn!