Welk Keratin Hair Mask is het best? Lees hier reviews van TOP producten!

Is jouw haar heel droog, broos en dof? Proberen dit type haar te verbeteren is een nachtmerrie. Lokken in de klit, pluizend, statisch.. gelukkig is er een oplossing! Je hebt een goed masker nodig die de beschadigingen repareert en de glans, elasticiteit en gladheid terug brengt. Een product van goede kwaliteit zal de haarschacht verbeteren en deze beschermen tegen beschadiging. Welk masker is het best? Dit is natuurlijk degene met keratine! Wij helpen je degene kiezen die het beste resultaat geeft.

Wat veroorzaakt beschadigd haar?

Er zijn een aantal factoren die beschadigd haar veroorzaakt. Het kan daardoor heel moeilijk zijn om het haar in perfecte conditie te houden. Naast pijn door ongeschikte producten heeft het haar ook last van mechanische beschadiging (afdrogen met een handdoek, slapen met nat haar, trekken, wrijven), stylen met hitte, föhnen, sterk zonlicht, vrieskou of zelfs stedelijke vervuiling, smog en gifstoffen. Daarom is bescherming net zo belangrijk als reparatie.

Hoe zorg je voor beschadigd haar?

  1. HYDRATEREN. Hydrateren van binnenuit en voorkomen dat het vocht weer verloren raakt. Gebruik een beschermende mist, serum of olie.
  2. MASKER MET KERATINE. Gebruik een- of tweemaal per week een goed masker (voor beschadigd haar). Dit zal de schade binnenin het haar repareren waardoor het er van buitenaf ook goed uitziet.
  3. BESCHERMING. Bescherm het haar tegen schade en het effect van omgevingsfactoren. Gebruik UV-filters en voorkom een hete luchtstroom bij het föhnen. Gebruik de stijltang niet meer.

Maskers voor beschadigd haar

Een haarmasker is de beste thuisbehandeling voor mooi, gezond haar. Met een goed masker krijg je eindelijk dat prachtige kapsel! Kies het beste masker om te ervaren waarom dit een belangrijk element van de haarverzorging is. We laten je de beste maskers met keratine zien. Deze maskers zorgen ervoor dat jouw inspanningen eindelijk zijn vruchten afwerpen. Probeer een professionele behandeling die echt werkt. Bekijk de noemenswaardige keratine haarmaskers.

Haarmaskers met keratine: welke is het best? Reviews van top producten

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Het beste masker voor beschadigd haar om thuis te gebruiken! Hoe weten we dat? We hebben de reviews en ervaringen gelezen. Duizenden vrouwen houden van het Keratin Mask van Nanoil omdat  het echt werkt! Daarnaast is het lichtgewicht en niet overbelastend. Het haar is volumineus, sterk en veerkrachtig en ruikt daarnaast heerlijk!

De samenstelling is de sleutel tot succes. Het Keratin Hair Mask van Nanoil bevat gehydrolyseerde keratine. Dit is de meest voordelige eiwit voor het haar! De formule bevat ook provitamine B5, essentieel voor gezond, mooi haar. Panthenol verbetert het reparatieproces door het effect van de keratine een boost te geven. Daarnaast maakt panthenol het haar mooier, makkelijker te kammen, gladder en veerkrachtiger. Gezond en prachtig haar, van de wortels tot de punten!

Goede prijs, grote verpakking (300 ml) en thuisbezorgd: dit zijn de dingen waardoor we nog meer van het Mask van Nanoil houden! Bekijk hem op www.nanoil.nl.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Er zijn mensen die geloven dat ze veel geld moeten betalen voor een effectief product. Dit is een traktatie voor ze: het Phytokératine Extrême Exceptional Mask.

Dit keratine masker is ontwikkeld om beschadigd haar te repareren. De formule verdient onze aandacht. Het past zowel goed bij beschadigd haar als broos haar dat snel splijt. Naast planteiwitten (Vegan) bevat het ook peony-extract, sapote butter en baobabolie dat het haar hydrateert en versterkt en ervoor zorgt dat het niet meer pluist. Het masker maakt het haar beter bestand tegen beschadiging en statisch haar. Het masker is duur en de verpakking klein, wat veel meiden ontmoedigt.

3. LANZA KERATIN HAIR MASK

Deze verpakking van 200 ml is prijzig. Als je beschadigd haar hebt en veel wil betalen, zal je dit mengsel van keratine en natuurlijke oliën waarderen. Lanza Keratin Healing Oil heeft meer tijd nodig om resultaat te geven maar is goed in het beschermen van het haar tegen beschadiging en externe factoren.

Gebruik het regelmatig om na een tijdje verbetering te zien. Het masker combineert keratine met natuurlijke oliën om het haar te revitaliseren en voeden. Het werkt niet heel intensief maar het masker verzorgt en kan gebruikt worden op elk type haar.

4. VALMONT HAIR RECOVERING KERATIN MASK

Het Valmont masker bevat 200 ml en is ideaal voor extreem beschadigd, overbelast haar (vanwege stijlen, kleuren, permanent of bleken). Het is erg duur maar wordt door veel kappers aanbevolen. Het masker maakt het haar na het eerste gebruik al heel glad. Voor het reparerende effect moet je wat meer geduld hebben

. Als je het product regelmatig gebruikt wordt het haar gerevitaliseerd en gevoed. De fabrikant belooft dat drie minuten genoeg is om het haar zacht en glad te maken. Zijn er vrijwilligers om dit te testen? Je kunt beter wachten op een (grote) aanbieding. Of een ander masker met goede reviews kiezen.

5. GOLDWELL KERASILK RECONSTRUCT HAIR MASK

Een intensief reparerend effect maakt de kleine verpakking (200 ml voor een hoge prijs) goed. Het Goldwell Keratin Mask is ontwikkeld voor erg droog, gebleekt en overbelast haar. Het product is dik en hydrateert zelfs heel stijf en droog haar. Het laat een vettig laagje op het haar achter.

Het masker blijft binnenin hydrateren en beschermen tegen uitdroging en mechanische schade. Het sluit de schubben van hoog poreus haar en voorkomt statisch en pluizend haar. Als je geen controle krijgt over jouw extreem beschadigde haar, kies dan het masker van Goldwell.