Nanoil Arganolie: Vloeibaar goud voor haar en huid

Arganolie wordt niet voor niets het “vloeibare goud van Marokko” genoemd: het is een van ’s werelds meest waardevolle cosmetische oliën. Deze gelige substantie blijkt veel krachtiger te zijn dan andere oliën die uit populaire pitten en zaden worden gewonnen.

Het probleem is dat niet alle arganoliën gelijk geschapen zijn. Als je zo snel mogelijk de beste resultaten wilt, zoek dan naar koudgeperste en ongeraffineerde arganolie. Zoek naar Nanoil Arganolie. Waarom? Lees verder om uit te vinden waarom.

Waarom is arganolie zo populair over de hele wereld?

Arganolie, als een van de weinige, heeft een ongelooflijk unieke samenstelling van voedingsstoffen. Wetenschappers ontdekten dat pure arganolie meer dan 200 actieve ingrediënten bevat die onze huid en haar nodig hebben om gezond te blijven.Wat zijn dat precies? Zo zijn omega-3 en -6 vetzuren onmisbaar bij haar- en huidverzorging. Daarnaast is arganolie rijk aan vitamine E, die veroudering tegengaat en ons helpt er jonger uit te zien.

Nanoil Arganolie: De hoge kwaliteit waar u naar op zoek was

In de donkere glazen fles zit 50 ml Marokkaans vloeibaar goud, volledig ongeraffineerd en koudgeperst. Er zitten geen vulstoffen, geurstoffen of kleurstoffen in. Nanoil Arganolie is wat het is. Wanneer u kiest voor Nanoil, krijgt u de hoogste kwaliteit essence geëxtraheerd uit argania pitten. Wanneer toegepast op de huid en het haar, dringt de olie snel door om alle voedingsstoffen diep van binnen te leveren.

Nanoil Arganolie voor lichaam

Als uw huid droog en ruw is, of als u cellulitis of striae heeft, kan arganolie helpen. De huid wordt glad en gehydrateerd na een behandeling met arganolie.

HOE TOEPASSEN Voeg een paar druppels toe aan uw badwater of combineer met uw lichaamsbalsem. Breng de olie aan op je huid en masseer het in.

Nanoil Arganolie voor het gezicht

Fijne lijntjes, foutjes en een vette huid? Als een van deze problemen je stoort, grijp dan naar arganolie. Het verzorgt zowel de huid als de wimpers en wenkbrauwen. Wat zijn kraaienpootjes? Arganolie kan gebruikt worden om ze te verwijderen.

HOE AANBRENGEN Breng de olie ’s avonds en ’s morgens aan op uw gezicht, net als een serum. Gebruik een jade roller om het effect te versterken. Een gezichtsmassage met dit product geeft je een vlekkeloze teint. Breng de olie met uw vinger aan voor langere en dikkere wimpers.

Arganolie Nanoil voor het haar

Glad, glanzend en gehydrateerd haar? U kunt deze look bereiken door regelmatig arganolie op uw lokken aan te brengen. Dit extract is ongeëvenaard als het gaat om het versterken van het haar en het omkeren van schade. Om seborrhea te bestrijden, breng je het aan op de hoofdhuid. Het beste deel is dat het eenvoudig te verwijderen is na de behandeling. En het zal het volume in uw kapsel niet wegnemen!

HOE AANBRENGEN Breng een kleine hoeveelheid olie aan op de hoofdhuid en masseer het zachtjes in. Verdeel het gelijkmatig over de lengten van het haar. Voor het beste resultaat doe je dit direct na het wassen van je haar, terwijl het nog vochtig is. Spoel het na 15 minuten uit met uw gewone shampoo. Als je wilt, kun je de arganolie een paar uur laten zitten.

de beste arganolie

Waar kan ik arganolie van hoge kwaliteit krijgen?

Het goede nieuws is dat Nanoil Argan Oil te vinden is in een verscheidenheid van online drogisterijen en op de officiële Nanoil website. Kijk op nanoil.nl voor meer plantaardige oliën voor lichaam, haar en gezicht.