RevitaLash versus Nanolash

Vandaag kom ik met een update van mijn review over de Revitalash verbeteraar. Ik heb dit product twee maanden geleden geïntroduceerd en ik was vol hoop dat het mijn leven zou veranderen. Ik gebruikte het elke dag en sloeg nooit over, dus ik ben er zeker van dat ik alles goed heb gedaan. Twee maanden later keek ik naar mijn wimpers en wat zag ik?

Ik vind het treurig om te zeggen maar RevitaLash heeft mij niet de resultaten gegeven die ik wilde. Mijn wimpers zijn zwak en kort wat te wijten is aan het dragen voor meer dan een jaar van extensies. Ik kan zien dat mijn wimpers iets sterker zijn, maar na zo’n lange tijd zie ik geen grote verbeteringen. Voordat ik dit product kocht, had ik online onderzoek gedaan naar RevitaLash en Nanolash die beide goede publiciteit kregen. Ik besloot voor Revitalash te gaan, hoewel velen beweerden dat het vaak oogirritatie veroorzaakt, maar daar nam ik genoegen mee.

Vorige week heb ik, na het niet zien van verbetering in het uiterlijk van mijn wimpers, RevitaLash ingeruild voor Nanolash. Ik gebruik het nu een paar dagen, maar ik kan nu al zeggen dat het een opluchting is om niet dat brandende gevoel op mijn oogleden te hebben elke avond dat ik het aanbreng. Daarom ben ik blij met mijn overstap. Het is zacht voor mijn ogen en mijn ogen worden niet steeds rood.

Ik ben nog maar net begonnen met het gebruik van Nanolash maar ik heb nu al gemerkt dat mijn wimpers meer glanzen en minder uitvallen als ik mijn mascara eraf haal. Los daarvan is Nanolash half zo goedkoop dan RevitaLash en hopelijk, als het werkt, kan ik me nog een flesje van dit product veroorloven. Ik weet, eerlijk gezegd niet waarom wimperserums zoveel geld moeten kosten. Ik vind het belachelijk om 100 euro te besteden aan een oogproduct, ongeacht of het een mascara of een serum is.

Ik zal Nanolash twee maanden de kans geven en dan terugkomen met mijn resultaten. De producent belooft een grote verbetering binnen de eerste 30 dagen, dus ik denk dat mijn volgende bericht over wimperserums vrij snel zal volgen.
Laat me weten wat jij gebruikt en wat het beste werkt. Heb je RevitaLash of Nanolash al gebruikt? Wat zijn de resultaten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.