Uniek: multi-tonaal haar kleuren met de thermische Foam Strips van ColorCuts

Wil je meerkleurige verfbehandelingen uitvoeren bij jouw cliënten? De thermische foam strips van ColorCuts maken het makkelijker!

Deze unieke kappersaccessoires stroomlijnen het werk van elke professional. De haar strips voor verven en highlighten maken het kleurproces veel efficiënter. Het merk Maltese ColorCuts heeft een innovatieve accessoire ontworpen die natuur en technologie met elkaar combineert: de biologisch afbreekbare strips kunnen tot 3 keer toe gewassen worden in de wasmachine!

Thermische ColorCuts foam strips – eigenschappen en gebruik

  • Snel en comfortabel aanbrengen van haarverf.
  • Tijd van het kleurproces tot de helft vermindert.
  • Circulatie van lucht tussen de lagen. 
  • Geen risico op beschadigen, oververhitten of verbranden van het haar.
  • Semi-transparante coating biedt volledige controle.
  • Zacht en flexibel materiaal in een handige doos.
  • Sterke grip na contact met de haarverf.
  • Herbruikbaar en wasbaar in de wasmachine.

Deze foam strips kunnen gebruikt worden voor meerkleurige verfbehandelingen en zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal dat zacht is voor het haar. Ze bieden uitzonderlijk comfort voor jou, jouw team en jullie cliënten.

Niet meer eindeloos zitten of staan in één positie. De strips vervangen het aluminiumfolie dat het haar verzwaart en verbrandt. Ze zorgen voor circulatie van lucht tussen de lagen zodat het haar vrij kan ‘ademen’. De unieke coating van de strips zorgt voor een sterke grip in contact met natte haarproducten zodat de strips aan het haar blijven plakken en niet uitzakken tijdens de kleurbehandeling.

Controleer het kleurproces en maak eenvoudig aanpassingen. De rechthoekige strips (10×30,5cm) zijn geschikt voor elke lengte. Je kunt ze vouwen, knippen en buigen. Het unieke materiaal is 80% gerecycled en recyclebaar.

Snel en makkelijk verven met de ColorCuts haar strips

Het kleuren van haar is de meest populaire behandeling in een kapsalon. Highlights, populair over de hele wereld, laten je er mooi uitzien of veranderen je look compleet. Kleuren doen we ook als we grijze haren bedekken of de haarkleur donkerder of lichter maken.

De strips van ColorCuts zorgen voor spectaculaire verfbehandelingen, met elke techniek. Ombre/sombre, flamboyage, spashlight, baleyage, highlights: eenvoudig! Er zijn geen grenzen!

Het polystyreen foam isoleert de hitte en behoudt de optimale temperatuur. Het lichtgewicht materiaal trekt niet aan het haar waardoor het risico op thermische en mechanische schade minimaal is.

Deze unieke en innovatieve foam strips zijn ontwikkeld om de workflow te stroomlijnen en het verven van haar zo comfortabel en effectief mogelijk te maken. Ze bieden de beste resultaten binnen een kortere tijd.

Deze foam strips zijn duurzaam en eenvoudig in gebruik zodat jouw cliënten de hele dag door meer tevreden zijn. De strips zijn perfect voor iedereen. Het biologisch afbreekbare materiaal blijft het hele proces in het haar zitten. De strips bieden nauwkeurige resultaten over de hele lengte van het haar!

De lichtgewicht foam strips bieden ultieme precisie en goede grip: ze zitten in een handige doos en elke strip neemt de vorm van jouw hand aan. Deze milieuvriendelijke strips laten jouw salon eruit springen en bieden de cliënten vertrouwen.

Meer informatie: colorcuts.mt

ColorCuts herbruikbare wraps voor haar kleuren