Waarom houden alle bloggers van Nanobrow? We onthullen het geheim van het uitstekende wenkbrauwserum

Een goed schoonheidsproduct is het product dat positieve recensies krijgt en bij een groot aantal tevreden klanten heel goed werkt. Alleen onder dergelijke omstandigheden kan het worden aanbevolen aan anderen. Zo lezen we graag recensies, we willen weten welk product het hoogst scoort en op welke plek het in de ranglijst staat. Om die reden volgen we blogs en vlogs van vrouwen die de effecten van een bepaald product bespreken.

Of het nu gaat om een product voor haar, huid of make-up, het belangrijkste is altijd of het het beste werkt en of het echt effectief is. Voor de verzorging van de wenkbrauwen en de wimpers is het vooral belangrijk – het effect moet immers met het blote oog goed zichtbaar zijn. Als je dunne wenkbrauwen hebt zul je dus niet tevreden zijn met iets dat werkt als een placebo (bijvoorbeeld ricinusolie of gelconditioners die een aantal jaar geleden populair waren). Als je op zoek bent naar een wenkbrauwserum van hoge kwaliteit en je wilt weten welk product van dit type de beste reviews krijgt – lees dan verder om kennis te maken met Nanobrow – een wenkbrauwserum dat positieve feedback kreeg en de eerste plaats won in tientallen van de beste cosmetische rankings. We weten niet alleen hoe het werkt, maar we weten ook waarom het zo ongelooflijk goed werkt. Als je dus in de markt bent voor een goed wenkbrauwserum, ontdek dan wat je moet weten over dit wonderbaarlijke Nanobrow.

Nanobrow wenkbrauwserum – Beschrijving, werking & Ingrediënten

Nanobrow is een wenkbrauwserum dat niet alleen een aantaal conditionerende stoffen bevat maar ook actieve stoffen die het haar beïnvloeden, waaronder de haarzakjes en de huid waaruit het groeit.Eigenlijk is dit voornamelijk waarom het zo’n succes is. Nanobrow. Er zit geen enkel ingrediënt zo maar in dit product – allemaal samen creëren ze een zeer verfijnd cosmetisch product. Hierdoor is het Nanobrow wenkbrauserum in staat om het uiterlijk en de conditie van de kleine gezichtshaartjes binnen ongeveer 4 weken te verbeteren. Of effecten ook echt zo snel zichtbaar zijn hangt af van de staat van de haarzakjes van de wenkbrauwen en hoeveel ze beschadigd zijn. Maar ongeacht hoe slecht de conditie van de wenkbrauwen kan zijn komen veel vrouwen tot de conclusie dat hun wenkbrauwen binnen een maand steeds sterker en mooier worden. Nanobrow staat voor efficiëntie, faire prijs en een goed uitgekiende samenstelling waardoor het serum snel in de huid kan doordringen, het blijft niet op de wenkbrauwen zitten en het laat ze ook niet samenklonteren. Omdat het serum zeer snel door de huid wordt opgenomen laat het geen sporen achter op het gezicht. Deze kwaliteit maakt het serum tot een van de weinige producten die zowel ’s avonds als ’s ochtends vlak voor de dagelijkse make-up kunnen worden aangebracht.

Nanobrow Wenkbrauwserum – Wie moet het gebruiken?

Nanobrow wordt aanbevolen aan alle vrouwen die problemen ondervinden met hun wenkbrauwen; en dan met name het uiterlijk en de conditie ervan. Het serum is verantwoordelijk voor de verzorging van de wenkbrauwen die dagelijks een dosis conditionerende stoffen nodig hebben, maar dit is niet alles. Nanobrow is ook in staat om het uiterlijk van onze wenkbrauwen volledig te veranderen: het maakt de wenkbrauwen over de hele wenkbrauwrug dikker, voller, versnelt hun groei en stimuleert inactieve haarzakjes. Dankzij Nanobrow kunnen we de vorm van onze wenkbrauwen herdefiniëren. Dit betekent dat we onze wenkbrauwen een perfecte vorm kunnen geven en het haar terug kunnen laten groeien. Tot slot is dit serum vooral nuttig na een mislukte wenkbrauwontharing, het maakt het haar donkerder en gaat uitdroging tegen.

Nanobrow Wenkbrauwserum – Opdoen

Het goede nieuws is dat Nanobrow makkelijk op te doen is. Omdat het een lichte vloeibare emulsie is die gemakkelijk wordt geabsorbeerd door de huid en de haarzakjes kan het zowel ’s morgens als ’s avonds worden gebruikt. Slechts één keer opdoen per dag is al voldoende om te genieten van de wenkbrauwen waar je altijd al van gedroomd hebt.

 1. ‘S AVONDS OPDOEN: pak de Nanobrow en verdeel het serum in een soepele beweging met behulp van de sponsapplicator over de droge, schone en ontvette wenkbrauwen.
 2. ‘S OCHTENDS OPDOEN: breng Nanobrow aan op een schone en droge wenkbrauwrug voordat je make-up aanbrengt. Wacht enkele seconden om het serum volledig te laten absorberen. Nanobrow kan worden aangebracht voordat je cosmetica op kleur brengt om de draagbaarheid van make-up te vergroten. Voor de duidelijkheid: het serum laat de wenkbrauwen niet samenklonteren maar beschermt ze juist en zorgt voor de hele wenkbrauwrand, waardoor ook de make-up beter blijft zitten.

Nanobrow Wenkbrauw – wanneer het effect heeft

Als je Nanobrow regelmatig gebruikt dan zul je al na enkele weken de effecten gaan zien. Het belangrijkste is de regelmaat. Afhankelijk van de wenkbrauwconditie en de mate van beschadiging kun je binnen 3-4 weken positieve otnwikkelingen verwachten. Veel vrouwen die ongelooflijke resultaten melden beweren dat Nanobrow hun wenkbrauwen in maar één maand weer op de rit heeft gekregen.

Hoe ziet de wenkbrauw eruit na de Nanobrow-behandeling?

 • Na ongeveer 4 weken zijn de wenkbrauwen aanzienlijk sterker, donkerder en goed gehydrateerd; veel vrouwen beweren dat hun wenkbrauwen er dan uitzien alsof ze net een hennabehandeling hebben gehad, of alsof hun wenkbrauwen zijn gestyled met een wenkbrauwverzorgingsgel.
 • Na 5-7 weken worden de wenkbrauwen langer, sterker, dikker en voller en er komen constant nieuwe haartjes bij.
 • Na ongeveer 2 maanden versnelt de groeifase en wordt de hele wenkbrauwrug dikker. De wenkbrauwen zijn duidelijk hersteld, er zijn geen doorkijkjes of haarloze plekken op de huid meer.

Nanobrow Wenkbrauwserum – Effecten, Beoordeling & Opmerkingen

Dit is een wenkbrauwserum dat positieve reviews krijgt van honderden tevreden klanten. Het is veilig, effectief, werkt zeer snel en de hoeveelheid van het product maakt het mogelijk om een behandeling van enkele maanden te ondergaan. Het effect van mooie, gevoede wenkbrauwen gaat heel lang mee. Wat de moeite waard is om op te merken is dat de wenkbrauwen niet verzwakt worden als de behandeling eenmaal voorbij is.

Nanobrow wenkbrauwserum – Prijs

De prijs van dit wenkbrauwserum is misschien niet een aanwijzing dat het een van de goedkoopste is maar als we rekening houden met de perfecte samenstelling, efficiëntie en snelle werking van het serum, blijkt dat Nanobrow een van de meest kosteneffectieve schoonheidsproducten is die er te koop zijn. Bovendien kun je op de officiële website speciale aanbiedingen vinden. Wanneer je bijvoorbeeld twee tubes van het serum bestelt is de prijs per tube goedkoper. Daarom is het een goed idee om een 2 pack te bestellen om het daarna te delen met een vriend of vriendin.

22 Reacties“Waarom houden alle bloggers van Nanobrow? We onthullen het geheim van het uitstekende wenkbrauwserum”

 1. Fenna

  voor mijn zwakke wenkbrauwen deed dit serum wonderen

  Beantwoorden
 2. Snoeppie

  Ik kan de effectiviteit van Nanobrow en de kortingen op de officiële website bevestigen! <3

  Beantwoorden
 3. Miss_K

  Kan ik Nanobrow ook ergens anders kopen?

  Beantwoorden
  • Marie

   volgens mij alleen op de echte website of andere online winkels

   Beantwoorden
 4. Sandy M.

  Interessante ingrediënten. Meestal hebben wenkbrauwconditioners alleen nep ingrediënten en hier ziet het er indrukwekkend uit. Ik denk dat ik het ga testen.

  Beantwoorden
 5. Tina B

  GEKOCHT EN AANBEVOLEN

  Beantwoorden
 6. Sjoukje

  Twee keer per dag? Ik gebruik het ’s avonds omdat ik hoorde dat de wenkbrauwen ’s nachts herstellen. Voor mij is dat genoeg – wenkbrauwen zijn dik, donker en mooi

  Beantwoorden
 7. Claudia Carter

  Ik hou gewoon van dit serum, alleen Nanobrow helpt me met mijn dunne wenkbrauwen. Werkt al in een paar weken en is super efficiënt.

  Beantwoorden
 8. Patti

  Wat een geweldige samenstelling… mijn opties zijn permanente make-up of Nanobrow.

  Beantwoorden
 9. Kaya

  Ik heb andere wenkbrauw- en wimperseraums gebruikt en kreeg alleen maar irritaties.

  Beantwoorden
  • Gecharmeerd

   Kaya qua Nanobrow hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn alleen maar natuurlijke ingrediënten en het heeft bewezen dat het een goede samenstelling heeft, dus je krijgt geen irritatie 🙂

   Beantwoorden
  • Agnes

   Ik heb supersensieve ogen en geen irritatie na Nanobrow.

   Beantwoorden
 10. Norah

  het maakt de wenkbrauwen echt dikker!

  Beantwoorden
 11. Carolientjee

  dit serum is beter dan ricinusolie!! keigoeide resultaten xoxo

  Beantwoorden
 12. Tammy

  Ik geef om mijn wenkbrauwen. Ik weet alleen niet of ik het me kan veroorloven…

  Beantwoorden
 13. Nina

  Ik heb Revitalash gebruikt en het heeft me niet geholpen. Nanobrow is betaalbaarder, dus ik zal het graag proberen, gezien de reviews

  Beantwoorden
 14. Lilliane

  De prijs komt overeen met de kwaliteit. Ik raad het aan en ik ben regelmatig gebruiker van Nanobrow :))

  Beantwoorden
 15. Violette

  LOVE IT!!! <3

  Beantwoorden
 16. Katja

  Het krijgt mijn stem, er is geen beter wenkbrauwserum, ik zit nu op de tweede fles en mijn wenkbrauwen zijn nog steeds mooi, sterk en donker, gewoon perfect! Ik pluk ze zelf al, ik ben een keer bij de schoonheidsspecialist langs geweest om ze goed in vorm te brengen en nu verwijder ik gewoon losse haren.

  Beantwoorden
 17. Roos

  vond het onder mijn kerstboom: het beste cadeau ooit en de effecten zijn geweldig!! <3

  Beantwoorden
 18. Sanne

  Hoe duur is Nanobrow? wordt niet in de winkel verkocht

  Beantwoorden
  • Sanne

   Je kunt het snel online kopen, wordt snel geleverd en perfect ingepakt. Het is niet zo duur, zag spul dat twee keer zo duur was als deze.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.