Wimpers liften en lamineren bij je thuis? Kies Nanolash Lash Lift Kit en geniet van je betoverende blik!

Lange en mooie wimpers zonder de deur uit te hoeven? Veel vrouwen vertrouwen alleen op een klassieke wimperkruller en mascara. Maar kun je altijd bevredigende resultaten krijgen met deze tools? Niet altijd. Het liften van de wimpers blijkt een alternatieve oplossing te zijn, waarmee je langdurige resultaten kunt bereiken. Met de Nanolash Lash Lift Kit kun je deze behandeling zelf thuis uitvoeren!

Waarom ervoor kiezen om je wimpers te liften en te lamineren?

Wimpers hebben, net als haar, stimulatie en de juiste regeneratie nodig om te groeien. Maar vergeet niet dat mascara, een wimperkruller en zelfs valse wimperextensions hun conditie negatief kunnen beïnvloeden.

Als de structuur van de wimpers beschadigd is, zien ze er helaas niet goed uit. Je zult merken dat ze er veel korter, recht en vaak dun uitzien. Op dit punt kan verder gebruik van de verschillende producten nog slechtere resultaten opleveren.

Het liften en lamineren van je wimpers met de Nanolash Lift Kit blijkt de perfecte oplossing te zijn. De lash lift zelf is een populaire behandeling die wordt uitgevoerd door wimperstylistes. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Met de kit van het bekende en geliefde merk Nanolash kun je dit thuis doen.

Wimpers thuis lamineren kan ze niet alleen verlengen en krullen, maar ze ook diep voeden en hydrateren.

Het lamineren en liften van wimpers met de kit van Nanolash

Hoe wimpers thuis lamineren met de Nanolash Lift Kit?

Het lamineren en liften van wimpers met de kit van Nanolash is kinderspel. Laten we eerst eens uitleggen waar de kit eigenlijk uit bestaat. Het bevat:

  • 3 producten voor een volledige lash lift – ze zijn duidelijk gelabeld om de volgorde van aanbrengen aan te geven;
  • Lift Lash Glue – lijm voor het bevestigen van siliconen staafjes;
  • Siliconen staafjes (3 paar in 3 maten) en andere accessoires die nodig zijn voor de behandeling.

Het hele proces moet beginnen met het voorbereiden van de wimpers. Het is noodzakelijk om ze goed schoon en droog te maken. Scheid vervolgens de onderste wimpers van de bovenste wimpers met behulp van de bijgeleverde pads en bevestig siliconen staafjes in de gekozen maat. Volg dan gewoon de volgende instructies:

  • Breng stap 1 – Lift aan, ongeveer 1 millimeter van de wimperrand en wacht 7-10 minuten;
  • Verwijder het product met een droge applicator en ga verder met stap 2 – fixeer op dezelfde manier, wacht nog 7-10 minuten en verwijder het vervolgens met een natte applicator;
  • Breng keratine booster – stap 3 op precies dezelfde manier aan en verwijder het product na 7-10 minuten.

Aan het einde hoef je alleen nog maar de siliconen staafjes te verwijderen en je kunt al genieten van de zichtbare effecten. De effecten duren meestal ongeveer 8 weken. Je moet er wel rekening mee houden dat de duurzaamheid van het resultaat grotendeels afhangt van de oorspronkelijke staat van de wimpers.

Is het de moeite waard om je wimpers te liften en lamineren met de Nanolash kit?

We weten nu al hoe je je wimpers lift met de Nanolash kit en nu kunnen we ons afvragen of het de moeite waard is. Het blijkt dat de behandeling zelf, uitgevoerd in het comfort van je eigen huis, veel voordelen biedt. De belangrijkste zijn:

  • je bespaart tijd en geld;
  • je wimpers worden diep gevoed en geregenereerd;
  • je krijg een gedefinieerde krul met langere en dikkere wimpers.

Iedereen die de behandeling volgens de instructies uitvoert, kan direct zichtbare resultaten zien. Het gebruik van Nanolash Lift Kit is uiterst eenvoudig en zou geen problemen moeten opleveren.

Wimpers thuis lamineren is een manier om de conditie van de wimpers in enkele ogenblikken te verbeteren. Geen enkele vrouw zal spijt hebben van deze wimperbehandeling. Dankzij de lash lift kun je je wimperkruller of extra laagjes mascara vergeten. Je make-up routine ’s ochtends wordt veel aangenamer en kost vooral weinig tijd. Ontdek het zelf en probeer Nanolash Lash Lift Kit.