LED-maskers. Wat zijn de voordelen voor de huid van LED-lichttherapie?

Beroemdheden zijn al en masse gevallen voor LED licht gezichtsmaskers. Anti-acne LED therapieën worden steeds populairder. Zin om de eigenschappen van LED-licht en de voordelen voor de huid te leren kennen? Lees dan verder.

Er zijn veel manieren om acne en andere soorten huidaandoeningen te bestrijden. Veel mensen maken gebruik van de hulp van specialisten en ondergaan huidprocedures. Anderen willen de schoonheid van de huid behouden met behulp van eigen middeltjes en -methoden. Tegenwoordig kunnen we beide methoden combineren en LED-licht thuistherapie uitproberen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is de keuze voor een hoogwaardig LED-gezichtsmasker.

LED-licht in de dermatologie

Huidproblemen vragen vaak om innovatieve oplossingen. Onze huid heeft goede stimulansen nodig om te herstellen en te versterken, zoals mild LED-licht, dat werkt op de diepste delen van de huid.

LED lampen worden al lange tijd gebruikt in de dermatologie, maar pas sinds kort zijn we ons gaan afvragen wat de eigenschappen van LED licht zijn. We ontdekken de groeiende mogelijkheden bij de behandeling van acne, fotoveroudering, het verwijderen van pigmentvlekken en striae, het reinigen van de poriën, het versnellen van de wondgenezing, het genezen van ontstekingen en zelfs het verlichten van de symptomen van depressie. Bekijk andere manieren waarop LED-verlichting werkt.

Wat zijn de eigenschappen van LED licht?

 1. Het verbetert de behandeling van verschillende vormen van acne.
 2. Het stimuleert de celvernieuwing, verjongt en herstelt.
 3. Het geneest huidontstekingen.
 4. Het vermindert striae, rimpels en pigmentvlekken.
 5. Het verzacht de symptomen van psoriasis en koortslip.
 6. Het bevordert de vochthuishouding en voeding van de huid.
 7. Het stimuleert een snellere haargroei en voorkomt haaruitval.
 8. Het elimineert de grijze en vaalheid van de huid.
 9. Het verwijdert donkere kringen en wallen onder de ogen.
 10. Het vermindert de verstoorde pigmentatie in de huid.

Hoe werkt de lichttherapie op de huid?

We moeten beginnen met het feit dat LED licht een monochromatisch licht is dat verschillende kleuren (verschillende golflengtes) heeft. Als we het op de huid richten, bereikt het elke cel en brengt het daar energie over, zonder verwarming of irritatie te veroorzaken. Afhankelijk van de lengte van de door de LED-lamp uitgezonden golf zijn de effecten verschillend.

Wat gebeurt er met de energie die de cellen uit het licht absorberen? Het wordt gebruikt voor de herstelprocessen, wat resulteert in snel vernieuwende cellen, een snelle doorbloeding, verhoogde bloedstroom, voeding en vocht, een verhoogde collageensynthese, een sterkere, gladdere en stralende huid. De natuurlijke weerstand van het lichaam tegen interne en externe schadelijke factoren wordt verbeterd.

LED-verlichting. Kleuren die herstellen

LED-lichtwerking biedt tal van voordelen. Deze voordelen zijn echter afhankelijk van de kleur van het gekozen LED-licht. De huid kan worden blootgesteld aan vele kleuren, die elk op een iets andere manier werken. Hoe?

 • Rood LED-licht – werkt het diepst, stimuleert de productie van collageen en verbetert de celvernieuwing, daarom wordt het gebruikt voor antiverouderingsprocedures.
 • Blauw LED-licht – dringt diep door in de huid, bestrijdt bacteriën, kalmeert irritaties en roodheid en is dus geschikt voor de anti-acne behandeling.
 • Geel LED-licht – verbetert het functioneren van het zenuwstelsel en het lymfestelsel en kan daarom worden gebruikt voor ontspanningstherapieën.
 • Groen LED-licht – versnelt het herstel van de opperhuid, verlicht en voegt elasticiteit toe en dat is de reden waarom het gebruikelijk is bij anti-rimpeltherapieën.

LED-licht Thuistherapie

Het feit dat je gewoon thuis LED lichttherapie kunt doen is waarschijnlijk het grootste voordeel. Het is veilig en vereist dus niet de kennis en ervaring van een estheticus. Het zal geen verbrande huid veroorzaken, zelfs als we de huid langer met het licht aantasten dan aanbevolen in de bijsluiter. Toch laten veel vrouwen LED-lichttherapie doen in schoonheidsklinieken omdat de aanschaf van een apparaat duur is. Onlangs verscheen er een redelijke oplossing – LED-lichtmaskers voor het gezicht.

LED lichttherapie gezichtsmasker

Wat het ontwerp betreft, lijkt het op een theatermasker omdat het meestal in het wit verkrijgbaar is. Het wordt geleverd met een kabel; het binnenkant is uitgerust met honderden LED-diodes die licht van verschillende golflengtes kunnen uitzenden. Ook al ziet het er na het aantrekken en starten behoorlijk griezelig uit, de resultaten zijn spectaculair. Regelmatig uitgevoerde LED-lichttherapie van meerdere weken zorgt voor een verbetering van de toestand van de huid.

Het gebruik van LED lichtmaskers is heel eenvoudig:

 1. Voordat we het masker aanbrengen, maken we de gezichtshuid nauwkeurig schoon.
 2. We zitten comfortabel en zetten het masker op het gezicht.
 3. We zetten het masker aan en wachten tot het na 10 minuten uitgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.