Hydraterende kracht van de Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser: een rijke gezichtscrème voor dagelijkse huidverzorging

Het geheim van een goede huid? De juiste hydratatie. De Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser verzorgt perfect, hydrateert en voorkomt rimpels. De combinatie van vitaminen en mineralen gaan veroudering tegen, maken de huid steviger en rimpels weer glad. Honing, shea butter en castorolie hydrateren diep en bouwen de hydrolipidenlaag in de huid opnieuw op. Het creëert een beschermende laag op het huidoppervlak, een ‘scherm’ dat de huid beschermt tegen vochtverlies en omgevingsfactoren (extreme temperaturen, UV-straling en smog). Plantaardige, actieve ingrediënten vullen de buitenste lipidenlaag in de huid aan.

De Maltese Honey Face Moisturiser maakt je huidverzorgingsritueel plezierig. De geur van honing laat de cosmetica van Ghasel er bovenuit steken. Ze zijn gebaseerd op Maltese tijmhoning, rijk aan antioxidanten en vitamine C. De Maltese Honey Face Moisturiser zorgt ervoor dat je jouw huidverzorgingsritueel start en eindigt met een glimlach.

hydraterende gezichtscrème

Maltese Honey Face Moisturiser – plantaardige ingrediënten van topkwaliteit

De zorgvuldig geselecteerde, fijnste natuurlijke ingrediënten presteren hoog. In de crème vind je onder andere:

  • Maltese tijmhoning: een bron van vitamine C en antioxidanten die vrije radicalen effectief tegengaan en rimpels voorkomen, de huidskleur verbeteren en een gezonde glans geven.
  • Shea butter (Butyrospermum Parkii Butter-extract): verantwoordelijk voor hydratatie en de regeneratieve eigenschappen. Het werkt zelfs op een extreem droge en beschadigde huid, helpt de beschermende huidbarrière weer op te bouwen, behoudt hydratatie en werkt als natuurlijk UV-filter.
  • Castorolie (Ricinus Communis Seed Oil): smeert de huid, voorkomt vochtverlies, maakt de huid soepel, stimuleert regeneratie van de huid en vermindert ontstekingen.
  • Cafeïne: verbetert de microcirculatie, gaat tekenen van vermoeidheid, donkere kringen en een doffe huid tegen en beschermt tegen UV-straling.
  • Vitamine B6 (Pyridoxine HCl): werkt ontstekingsremmend, stimuleert de productie van collageen en elastine, gaat imperfecties tegen en maakt fijne lijntjes weer glad.
  • Groene thee-extract (Camellia Sinensis Bladextract): reguleert de talgproductie, vermindert een vette glans, geeft een fris gevoel, verbetert de huidskleur en minimaliseert donkere kringen.
  • Salie-extract (Salvia Officinalis Bladextract): egaliseert de huidskleur, maakt de huid strakker en de antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen verlichten irritaties.
  • Vitamine E (Tocoferol): zorgt ervoor dat ingrediënten beter geabsorbeerd worden, verbetert de bloedsomloop en zuurstofopname van huidcellen. Werkt verjongend en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van omgevingsfactoren door het afweersysteem van de huid een boost te geven en de effecten van oxidatieve stress te neutraliseren.

Het resultaat? Effectieve verzorging, 24 uur lang hydratatie en een zijdezachte huid. Vanaf het eerste gebruik een mooie huid!
Leer meer: www.ghasel.mt