Top 6 beste wimperlift set: ontdek het geheim van perfect gelifte wimpers

In de moderne schoonheidswereld zijn prachtig gekrulde en gelifte wimpers een onvervangbaar element van perfecte make-up geworden. Dankzij het lamineren van de wimpers kan elke vrouw lange, dikke en prachtig gekrulde wimpers krijgen, en dat allemaal binnen slechts een aantal minuten. Je kunt thuis je wimpers liften en lamineren. Het is een echter wel een uitdaging om de juiste lamination kit te kiezen, er is zoveel keus tegenwoordig. Daarom hebben we een ranking samengesteld met de 6 beste lamination kits, zodat jij ook thuis professionele resultaten kunt bereiken.

Wimper lifting, wat is het?

Wimperlifting benadrukt hun natuurlijke schoonheid, tilt ze op en maakt ze dikker en langer. Dit doe je met speciale producten. Het proces lijkt op dat van een permanent, maar het liften van de wimpers beïnvloedt de structuur van de wimpers niet (bij een permanent is dat wel het geval). Daardoor is deze methode vriendelijker en veiliger. De eindresultaten zijn mooi gelifte, langere en dikkere wimpers. De effecten blijven tot 8 weken lang zichtbaar.

Welk effect krijg je na wimperlifting?

Het liften en lamineren van de wimpers doet wonderen voor jouw blik. Dit zijn een aantal effecten die je mag verwachten van het liften en lamineren van je wimpers:

  • Wimper lift: de ogen zien er meer open uit en hebben meer uitdrukking. De wimpers lijken langer en meer gedefinieerd.
  • Dikkere en langere wimpers: dankzij de speciale producten die tijdens de behandeling gebruikt worden.
  • Natuurlijk effect: wimper lamination geeft je het effect van natuurlijke, gezonde wimpers.
  • Vochtbestendig: wimpers blijven mooi gelift en gedefinieerd, zelfs na contact met water of schoonheidsproducten.
  • Duurzaam effect: de effecten van wimper lamination blijven een aantal weken zichtbaar.

DIY wimper lift?

DIY wimperlift thuis is mogelijk, zolang je de juiste lift en lamination kit gebruikt. Het is belangrijk om de instructies zorgvuldig door te lezen en de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen voordat je de wimpers lift. Zo krijg je de beste resultaten. Veel van de wimper lamination kits die op de markt beschikbaar zijn, zijn ontwikkeld voor gebruik in een salon en thuis. Ze bevatten alle benodigde producten en een stap-voor-stap gebruiksaanwijzing om jou te helpen de gewenste resultaten te behalen.

DIY wimperlifting thuis: ranking van de 6 beste kits

Welke kit is het beste voor wimperlifting thuis? Welke producten kies je? Voor elke vrouw die op zoek is naar een goede kit voor wimper lifting: bekijk onze ranking met interessante suggesties. Dit is een samenvatting van producten die boven de markt uitstijgen vanwege uitstekende formules, resultaten en positieve reviews. 

1. Wimperlift set Nanolash Lash Lift Kit

Een professioneel product om thuis te gebruiken, die elke vrouw kan waarderen.

Wimperlifting kit van Nanolash is een geweldige keus, ongeacht jouw ervaring ermee. Het is een kit van een merk dat gespecialiseerd is in wimperproducten. De Nanolash Lash Lift Kit biedt langhoudend effecten van zichtbaar gekrulde en gelifte wimpers. Bovendien worden de wimpers ook gevoed en gehydrateerd.

Volgens de fabrikant blijft het effect van een prachtige blik tot 8 weken lang zichtbaar! Wat zit er allemaal in de kit van Nanolash? Professionele producten vormen de basis. De Nanolash Lash Lift Kit bevat alles wat je nodig hebt om thuis 10 keer jouw wimpers te lamineren. Je krijgt 10 zakjes activator, 10 zakjes neutraliser en 10 zakjes keratine conditioner. Deze producten zitten vol verzorgende ingrediënten die de natuurlijke wimpers perfect voeden. Bovendien bevat de kit nog wat extra’s, 3 paar siliconen oogpads in verschillende maten en 3 wimper kammen.

De kit van Nanolash is eenvoudig in gebruik. Er zit een gedetailleerde instructie bij die uitlegt hoe je stap voor stap de wimpers lamineert. Bovendien zijn er online ook video’s van Nanolash beschikbaar, met uitleg over de behandeling. Dit is één van de beste producten van dit moment.

✅ Bevat alle benodigde producten.

✅ Formules van hoge kwaliteit.

✅ Eenvoudig in gebruik.

✅ Tot 10 behandelingen.

✅ Effecten 8 weken lang zichtbaar.

❌ Product alleen online en bij geselecteerde drogisterijen beschikbaar.

Je kunt de Nanolash wimper lamination kit online bestellen op de officiële website van het merk, nanolash.nl, en op marktplaats platformen, bepaalde drogisterijen, schoonheidssalons en lokale distribiteurs. 

Nanolash.nl

Koop nu

Amazon

Koop nu

Notino

Koop nu

Haar spullen

Koop nu

Nice beauty

Koop nu

2. Wimper lifting en lamination kit: Elleebana Lash Lift Kit

Een uitgebreide en professionele wimper lifting kit. De Elleebana Lash Lift is een product dat geliefd is vanwege de hoeveelheid en het aantal behandelingen dat je ermee kunt uitvoeren. Met deze kit kun je 15 tot 60 behandelingen doen. De kit gaat dus maandenlang mee. Voordat je besluit hem te kopen, is het belangrijk dat je beseft dat het aantal behandelingen thuis waarschijnlijk dichter bij de 15 ligt dan bij 60. Dit komt door de manier waarop de kit ontwikkeld is.

Als je thuis je wimpers lamineert, dan moet je één van de 15 paar zakjes openmaken. Elk zakje is voldoende voor 4 behandelingen. Als de verpakking geopend is, is hij echter maar korte tijd houdbaar. Daardoor kunnen professionals, die meerdere behandelingen in korte tijd uitvoeren, meer behandelingen doen met dezelfde verpakking. 

Met deze kit voer je in slechts 20 minuten een complete wimper lift en lamination behandeling uit. Het resultaat? Gelifte wimpers die er veel gezonder uitziet. Je hebt geen wimperkruller meer nodig. Het belangrijkste nadeel van deze set is de prijs, die veel hoger is dan de concurrentie. 

✅ De effecten blijven wekenlang zichtbaar.

✅ De set bevat alle noodzakelijke producten.

✅ Vrij eenvoudig in gebruik.

✅ Producten van hoge kwaliteit.

❌ Erg hoge prijs.

❌ Je moet een deel weggooien als je de kit thuis gebruikt.

De Elleebana Lash Lift Kit kun je online bestellen op de website van de fabrikant, of op marktplaats platformen.

3. Wimper lifting en lamination kit Thuya

Deze kit is niet alleen voor de wimpers. De set van het merk Thuya is een 2-in-1 product, waarmee je ook de wenkbrauwen kunt liften en lamineren. Met deze kit krul je de natuurlijke wimpers, terwijl je tegelijkertijd de onhandelbare wenkbrauwen stijlt. Dit kan allemaal dankzij de juiste formule van de permanente gel, welke thioglycolzuur bevat.

Naast de gel bevat de kit ook een neutraliser en lijm. De fabrikant heeft ook een paar siliconen wattenstaafjes en een houten applicator toegevoegd. Deze set gaat lang mee, van elke formule bevat de kit 15 ml. Met deze kit kun je dus meerdere behandelingen uitvoeren.

Het nadeel is dat de wattenstaafjes maar in één maat beschikbaar zijn, niet in maat S of L. Deze moet je los kopen als je ze nodig hebt.

✅ De mogelijkheid om meerdere behandelingen te doen.

✅ De wenkbrauwen en wimpers tegelijkertijd lamineren.

❌ Geen conditioner toegevoegd.

❌ Slechts één paar wattenstaafjes in maat M.

Je koopt de Thuya wimper lamination kit online op de website van het merk en op marktplaats platformen.

4. Wimper lifting en lamination kit: MIYA Lash Keratin Lash Lift Kit

Een uitgebreide wimper lamination kit voor thuisgebruik die tot 6 weken lang resultaat geeft. De Keratin Lash Lift Kit wordt gewaardeerd vanwege de vele accessoires die erbij zitten. Naast alle benodigde producten heeft de fabrikant er borstels in verschillende maten, een lifting stick, oogpads en siliconen wattenstaafjes aan toegevoegd. 

De wimper lifting kit van Miya is een compleet product, welke zelfs voor een beginner eenvoudig in gebruik is. Hij biedt tegelijkertijd langhoudende resultaten. De wimper lift en lamination behandeling geeft je wekenlang gelifte en verzorgden wimpers. De producten zijn rijk aan keratine en andere waardevolle ingrediënten, wat een extra voordeel is.

✅ Bevat alle benodigde producten.

✅ Effecten 6 weken lang zichtbaar.

❌ Producten zitten in flessen, welke na opening hun eigenschappen kunnen verliezen.

De MIYA wimper lamination kit is online, op de website van het merk, en op marktplaats platformen te bestellen.

5. Wimper lifting en lamination kit: Fleeky Lashlift Kit

Een innovatieve benadering van lifting en lamination van de wimpers. De Brow&Lash Reconstruction System kit is een product dat afwijkt van de andere producten in deze lijst. Dat komt doordat het merk Zola besloot om een compleet andere benadering te kiezen. De kit bevat geen accessoires, zoals siliconen wattenstaafjes, speciale applicators, borstels, kammen of sticks. In plaats daarvan bevat de kit 3 flesjes met speciale formules.

Elke fles correspondeert met één van de drie stappen van lifting en lamination van de wimpers. Ze zijn in de juiste volgorde gelabeld. Stap 1 is de Protein Strong Lifting. Het doel van dit product is de natuurlijke wimpers voorbereiden voor krullen en lifting. Daarom bevat het product ingrediënten die de keratinebondingen oplossen en de haarschubben openen.

De tweede stap is een Protein Fixer. Dit product bouwt keratinebondingen opnieuw op en verzorgt de wimpers. De derde stap is Protein Care. Dit vult de natuurlijke wimpers aan met verzorgende ingrediënten. De formule is ontwikkeld om de wimpers te hydrateren en ze gezond te maken.

✅ Voldoende voor verschillende behandelingen.

✅ Effecten blijven een aantal weken zichtbaar.

❌ Geen accessoires bijgevoegd.

❌ Geen siliconen wattenstaafjes bijgevoegd.

❌ Duur.

De Zola wimper lamination kit is online, op de website van het merk, en op marktplaats platformen te bestellen.

De beste wimper lifting kits: samenvatting

Het is cruciaal om de juiste DIY lamination kit te kiezen om spectaculaire resultaten te bereiken. Het is daarom de moeite waard om te investeren in producten van goede kwaliteit, om zo niet alleen een mooie look te creëren, maar ook de conditie van je wimpers te verbeteren. Ontdek de geheimen van mooie, gelifte wimpers.