Het is tijd voor een RevitaLash review!

Het is tijd voor een RevitaLash review!

Ik ben zo blij dat deze drie maanden voorbij zijn. Ik ken meisjes die graag wimperserums gebruiken en ze aanbrengen als een onderdeel van de dagelijkse routine. Het was niet de beste tijd voor mij, omdat Revitalash een onaangenaam branderig gevoel veroorzaakte. Elke keer na het aanbrengen had ik het gevoel alsof mijn huid verbrand was! Ik zal mijn overzicht presenteren in punten, zodat je duidelijk kunt zien wat ik prettig vond aan het product en wat niet.

Voors
Mijn wimpers zijn zeker langer en mooier gekruld. De eerste twee maanden kon ik geen verschil zien, maar toen begonnen mijn wimpers te groeien. In de binnenste hoeken van mijn ogen had ik extreem korte wimpers en die zijn nu erg lang.

Het is gemakkelijk om ze te krullen met mijn wimperkrultang en ik kan gemakkelijk mascara aanbrengen. Ze zien er geweldig uit wanneer ik de Hypnose Deep Black Mascara aanbreng. Ik ben zo verliefd op hen 🙂

Het heeft de kleur van mijn ogen niet veranderd. Ze zijn nog steeds groen en ik wil dat dit zo blijft.

Tegens
Ik zie niet veel van het vollere effect dat werd gegarandeerd door de producent. Ze zijn inderdaad langer, maar er zijn niet veel nieuwe wimpers bij gegroeid. Ze zijn net zo dun als voorheen. Ik moet zeggen dat ik voor RevitaLash heb gekozen voornamelijk voor het voller maken en ik ben daarom zeer teleurgesteld.

Het product is irriterend op mijn huid. Op de verpakking staat dat het helemaal natuurlijk en mild is, maar geloof me, het voelde als een zuur op mijn ooglid. Het brandende gevoel duurde ongeveer tot vijf minuten na het aanbrengen.
Het is duur. Hoewel ik het in de uitverkoop heb gekocht denk ik dat het nog steeds vrij duur is. Stel je voor dat het werkt en dat je elke drie maanden een flesje moet kopen. Gekkenwerk!

Kortom, ik ben niet tevreden over dit product terwijl ik op zoek was naar de meest effectieve sereum. Mary had me voorgesteld om Nanolash te proberen omdat het geen irritaties veroorzaakt. Ze heeft het meer dan vier maanden gebruikt en ze was er erg blij mee. Heeft iemand van jullie dit serum gebruikt en wil die haar ervaring hiermee delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.