Zeg gedag tegen plat haar. Kies de Nanoil Hair Volume Enhancer

Ben jij één van die vrouwen die dagelijks problemen heeft met volume in het haar te creëren? Als dat zo is, dan hebben we goed nieuws voor jou. Als je klaar bent met het lezen van dit artikel, dan heb je geleerd hoe je voor eens en altijd afscheid neemt van plat haar.

Het vinden van de juiste stylingproducten die je helpen de gewenste resultaten te bereiken voelt soms als magie. Met behulp van deze stylingproducten duurt het maar een paar seconden om levenloos, plakkerig haar te transformeren in een prachtige blowout. Maar, welke producten bieden zo’n geweldig effect? De Nanoil Hair Volume Enhancer is zonder twijfel één van deze producten. Blijf lezen om erachter te komen hoe het werkt en hoe je jouw volumineuze kapsel de hele dag behoudt.

Manieren om meer volume te krijgen

Hoewel elk haar wel wat extra volume kan gebruiken, zijn er een aantal haartypen die echt een helpende hand nodig hebben om de wortels te kunnen liften. Fijne lokken hebben snel de neiging om weer plat te worden en lichtgewicht te blijven. Hoe komt dat? Omdat de hoofdhuid van dit type haar snel vet wordt waardoor het haar direct plat wordt. Als het haar ook vet wordt, dan trekt het meer stof aan waardoor het probleem nog erger wordt.

Gelukkig kun je met plat haar en de juiste verzorgingstechnieken ook volume behouden. Als jij jezelf afvraagt welke haarverzorgingsproducten je moet gebruiken om meer volume te creëren: wij presenteren je onze keuzes!

Kies zachte micellaire shampoos en conditioners die niet overbelasten en speciaal ontwikkeld zijn voor fijn haar. Dit betekent dat je de volgende producten moet kiezen:

  • EEN DROOGSHAMPOO die jouw haar langer fris houdt en meer volume geeft als je even geen tijd hebt voor wassen en stylen.
  • EEN LICHTGEWICHT CONDITIONER die jouw fijne haar niet verzwaard. Een spray conditioner helpt daarin omdat deze lichter is dan normale conditioners in tubes.
  • EEN ZACHTE MICELLAIRE SHAMPOO die al het vet en viezigheid van het haar verwijderd zonder uitdroging te veroorzaken waardoor het haar nog platter wordt.
  • EEN VOLUME BOOSTER die je helpt om meer volume te creëren en behouden.

nanoil hair volume enhancer

Nanoil Hair Volume Enhancer: geen plat haar meer

Je moet je realiseren dat fijn haar niet sterk genoeg is om de vette hoofdhuid zelf te verslaan. Het heeft een hulpje nodig om de wortels langer te liften. Dit is de reden waarom je een goed stylingproduct moet gebruiken voor het haar dat zelf geen volume kan behouden. Wat is een goed stylingproduct? Het moet in ieder geval lichtgewicht zijn en geen oliën bevatten die de lokken verzwaren. Het zou nog beter zijn als de cosmetica verrijkt is met voedingsstoffen die het haar sterker en beter bestand tegen externe agressoren maken. Externe factoren zijn ook een reden waardoor het haar volume verliest.

Gelukkig kennen we een voedingsrijk product dat geen overschot aan resten op het haar creëert. De Nanoil Hair Volume Enhancer is een spray cosmetica die de gewenste resultaten levert, ongeacht het haartype. Je verspreidt een paar pompjes over het hoofd om de wortels te liften, het fijne haar zal niet aan elkaar plakken. Het is ultra lichtgewicht en het creëert een effect van een aantal keer groter kapsel, zelfs op de fijnste en platste lokken. Bovendien is het product niet-comedogeen, het veroorzaakt dus geen seborroe. Dit betekent dat het kapsel er urenlang perfect en glanzend uit zal zien.

Alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in de Nanoil Hair Volume Enhancer

Zou de Nanoil Hair Volume Enhancer ook zulke geweldige en langdurige resultaten geven als het niet uit deze zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen zou bestaan? Waarschijnlijk niet. Laten we bekijken welke voedingsstoffen de Nanoil volume booster bevat.

  • Het eerste ingrediënt dat we moeten benoemen is KERATINE. Dit waardevolle en natuurlijke eiwit herstelt het haar en maakt het sterker. Als het gezonder wordt, wordt het haar dikker en ziet het er dus voller uit.
  • Het tweede, super belangrijke ingrediënt is PANTHENOL. Panthenol is verantwoordelijk voor het opslaan van vocht in de lokken, wat uitdroging en pluizig haar voorkomt. Als het haar gehydrateerd is blijft het glanzend en veerkrachtig.
  • En het derde onderdeel dat de Nanoil Hair Volume Booster zo goed maakt is TARWE-EIWIT. Het haar heeft dit eiwit zonder twijfel nodig om sterk en dik te blijven. Dit is precies het effect wat tarwe-eiwit kan leveren.

Je bent 3 pompjes verwijderd van fantastische volume die blijft!

Het gebruik van de Nanoil Hair Volume Enhancer is simpel, snel en handig. De verstuiver op de fles helpt je om de volume booster gelijkmatig over het haar te verspreiden. Voordat je dit doet moet je het haar wassen (of alleen nat maken) met kraanwater of kruidenwater. Pak de Nanoil Hair Volume Enhancer en gebruik drie of vier pompjes per keer. Kam het haar en gebruik een föhn om het te stylen. Dit is het enige wat nodig is om een volumineuze blowout te creëren die de hele dag blijft zitten. Ga jij de Nanoil Hair Volume Enhancer proberen?