TOP 7 Beste gezichtsserums met vitamine C. Ken jij ze al?

Iedere vrouw zou een gezichtsserum met vitamine C moeten gebruiken: het verheldert, verlicht, revitaliseert en regenereert het haar. Helaas is het moeilijk om het juiste serum te kiezen zonder enige achtergrondinformatie. Om dit te veranderen hebben wij de 7 beste gezichtsserums met vitamine C op een rij gezet. Deze serums verzorgen jouw huid teder en helpen mee om een mooie en jeugdige look te krijgen. Blijf lezen om erachter te komen wat je moet weten over deze waardige producten.

Voordat we ons concentreren op de gezichtsserums moet je weten dat niet elk type vitamine C op dezelfde manier werkt. Als het gebruikt wordt in de basis vorm is vitamine C erg onstabiel en dringt het lastig door in de huid. Met dit in het achterhoofd is het duidelijk dat we beter een vitamine C derivaat kunnen gebruiken dat betere resultaten geeft en niet afbreekt voordat het doorgedrongen is in de diepste huidlagen.

Extra antioxidanten werken ook in het voordeel van het gezichtsserum met vitamine C. Als deze samengevoegd worden nemen de effecten van het serum toe. Geef daarnaast niet alleen aandacht aan de plantentextracten die een gezichtsserum bevat maar ook aan het percentage ervan. Een teveel aan voedingsstoffen heeft geen positieve invloed op de huid.

Dit is het meest belangrijk! Kies huidverzorgingsproducten die aangeraden worden door de gebruikers. Alleen betrouwbare recensies en beoordelingen geven je een breed beeld en kunnen je vertellen of dit product het beste gezichtsserum met vitamine C is voor jou!

WIST JE DAT?

Vitamine C heeft een nickname (de koningin van de vitamines) omdat het veel meer voordelen biedt in gezichtsverzorging dan de bekende vitamine E. Het is niet alleen een antioxidant maar ook een natuurlijke zonbescherming. Het beschermt daarnaast de huid tegen alles wat schade veroorzaakt en het gaat veroudering tegen. Veel mensen kennen vitamine C vanwege het feit dat het hyperpigmentatie vermindert en bij regelmatig gebruik zal het de huidstructuur laten stralen waardoor je een jeugdige uitstraling krijgt. Zonder twijfel is dit een ingrediënt dat het waard is om te gebruiken in schoonheidsproducten. Zeker met een vale en problematische huid is het goed om vitamine C te gebruiken. Als je last hebt van acné kun je er vanuit gaan dat vitamine C de irritatie zal verminderen de zelfhelende processen van de huid zal ondersteunen. Vitamine C zal de veerkracht verbeteren en de huidtextuur egaliseren zodat fijne lijntjes verdwijnen. Bij spataderen maakt deze essentiële voedingsstof de wanden van de bloedvaten sterker maken zodat de spataderen niet erger zullen worden.

TOP 7. DE BESTE GEZICHTSSERUMS MET VITAMINE C

Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil

Nr. 1: Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil

Het Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil is de terechte winnaar in de lijst van serums met vitamine C. Dit nieuwe product, een met vitamine verrijkte cosmetica die ontwikkeld is voor huidverzorging, neemt de markt over. Het Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil is de meeste bevredigende omdat het erg licht is, snel absorbeert en erg effectief is. Je kunt na het eerste gebruik al significante verbetering zien: de huid wordt gehydrateerd en straalt.

Door ethyl ascorbinezuur (de meest stabiele vorm van vitamine C) gecombineerd met een antioxidant (Punarnava extract) vermindert het gezichtsserum van Nanoil bij dagelijks gebruik hyperpigmentatie, geeft het de huid veerkracht en vermindert het huidproblemen zoals bijvoorbeeld acné. Als laatste: het serum ’s ochtends gebruiken levert je nog meer voordelen op. Als je de huid ’s ochtends met dit serum behandeld zal het een onzichtbaar laagje creëren dat de huid beschermt tegen UV-straling.

Inhoud: 50 ml

Als je de voordelen van het beste gezichtsserum met vitamine C ook wil voelen, kijk dan op www.nanoil.nl en laat het Vit. C Gezichtsserum van Nanoil gemakkelijk thuis bezorgen.

C-VIT Liposomal Serum van Sesderma

Nr. 2: C-VIT Liposomal Serum van Sesderma

Het Liposomal gezichtsserum van Sesderma is sterke concurrentie voor de nr. 1. Zoals het een winnaar betaamt bestaat de formule uit hetzelfde type vitamine C en twee andere plantenextracten (ginkgo biloba en sinaasappel). Helaas verliest het serum in de categorie ‘beste formule’. Het serum van Sesderma bevat substanties die niet helemaal natuurlijk zijn en ook niet geschikt voor alle huidtypes (vooral niet voor de gevoelige huid).

C-VIT gezichtsserum van Sesderma kan zowel ’s ochtend als ’s avonds gebruikt worden. Helaas zul je niet snel resultaat bereiken, ook als je het serum twee keer per dag gebruikt. Dit product wordt aangeraden voor een huid die vaak last heeft van acné, pigmentvlekken en veroudering. Waarom? Omdat het serum cel vernieuwing stimuleert, vrije radicalen tegengaat en de glans van de huid terugbrengt.

Inhoud: 30 ml

Timeless 20% C + E Ferulinezuur Serum

Nr. 3: Timeless 20% C + E  Ferulinezuur Serum

De laatste plaats op het podium wordt ingenomen door het gezichtsserum van Timeless met vitamine C en E en ferulinezuur. De consistentie is licht en het is ontworpen om zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken. Het basis ingrediënt van dit dunne serum is pure vitamine C, niet stabiel dus. Dit betekent dat het serum minder effectief is dat de bovenstaande producten. Het is echter wel één van de gezichtsserums met vitamine C die de huid lichter maakt en elke dag gebruikt kan worden. Zonder twijfel behandelt dit serum kleine verkleuringen, verfijnt de huidstructuur en geeft een stralende en jeugdige uitstraling.

Inhoud: 30 ml

Vitamin-C Serum Brightening Concentrate van Pixi

Nr. 4: Vitamin-C Serum Brightening Concentrate van Pixi

Dit gezichtsserum met vitamine C van PIXI is het waard om wat aandacht aan te geven. Het serum kan geen podiumplek krijgen omdat het één van de duurste producten in deze lijst is. Net als het serum van Timeless bevat ook dit serum normaal ascorbinezuur dat vrij snel afbreekt. Het bevat ook grapefruit water, aloë vera sap, ferulinezuur, extract van citrusvruchten, retinol en nog veel meer: de ingrediëntenlijst is erg lang.

Het Vitamine-C Serum van PIXI is geschikt om dagelijks te gebruiken omdat het de huid zacht maakt, helderder en laat stralen. Daarnaast beschermt het de huid tegen vrije radicalen en het gaat de veroudering tegen die de vrije radicalen triggeren.

Inhoud: 30 ml

Ageless Opuntia Serum van Creamy

Nr. 5: Ageless Opuntia Serum van Creamy

Dit hydraterende en olieachtige Ageless Opuntia serum van Creamy is één van de duurste maar ook één van de serums met de fijnste vitamine C. Het verrast ons meteen al: dit is het enige huidverzorgingsproduct dat verpakt zit in een zwarte, glazen flacon met minimalistisch design. De inhoud is natuurlijk het belangrijkst en in dit geval bevat de flacon opuntia-olie, plantenextracten, vitamine C opgelost in olie en co-enzym Q10. Hoewel dit niet het beste verjongende gezichtsserum is, is het serum zeker in staat om het vochtgehalte van de huid te verhogen, op te helderen, de veerkracht te verbeteren en voortijdige rimpels te voorkomen.

Inhoud: 10 ml/30 ml

Repair Therapy with Vitamin C van DermoFuture

Nr. 6: Repair Therapy with Vitamin C van DermoFuture

DermoFuture is op haar beurt één van de goedkoopste serums met vitamine C die je dagelijks kunt gebruiken. Je moet wel onthouden dat een lage prijs vaak gelijk staat aan lage kwaliteit. Dit gezichtsserum bevat geen stabiele vitamine C en de concentratie ervan is ook veel lager dan producten uit een hogere prijsklasse. Als je denkt dat dit gezichtsserum een goed product is voor beginners dan zul je misschien tevreden zijn met de resultaten. Gebruik het Repair Therapy with Vitamin C van DermoFuture op dagelijkse basis om verbetering van de huid te zien. De huid zal helderder zijn en meer stralen. Natuurlijk zijn deze effecten niet alleen te danken aan de vitamine C. Het product bevat ook sinaasappelextract, glycerine, arbutine en hyaluronzuur.

Inhoud: 20 ml

Skin Booster Vitamin Shot van Pshysicians Formula

Nr. 7: Skin Booster Vitamin Shot van Pshysicians Formula

Het laatste product in deze lijst is een gezichtsserum dat aangeraden wordt aan degene die niet teveel geld uit willen geven maar wel vitamine C willen introduceren in hun dagelijkse schoonheidsritueel. Dit huidverzorgingsproduct is een nieuw gezichtsserum ontwikkeld door Physicians Formula. Het is niet geschikt voor alle huidtypes maar het werkt goed tegen pigmentvlekken en de eerste tekenen van veroudering. Net als meerdere serums in deze lijst is de concentratie van vitamine C in Skin Booster Vitamin Shot niet hoog, maar de formule is goed in het verhelderen en voeden van de huid.

Inhoud: 30 ml

Andere goede serums met vitamine C

  1. Obagi Serum 20% Professional-C
  2. It’s Skin Power 10 Formula VC Effector
  3. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate
  4. Paula’s Choice C15 Super Booster
  5. Liqpharm LIQ CC Rich 15% Vitamin C Boost
  6. Dermomedica 20% Vitamin C Serum
  7. Paese Serum Vitamin C 10%
  8. Clochee Antioxidant Oil Serum with Vit. C
  9. Image Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E Serum
  10. Dermalogica Biolumin-C Serum