Make-up zonder applicator – een nieuwe hit

Heb je ooit geprobeerd om make-up aan te brengen zonder de hulp van een beauty sponsje, borsteltje en dan ook de oogschaduw? Het is niet zo moeilijk als het lijkt. Lees snel verder om meer te weten te komen.

We hebben allemaal constant haast. We hebben geen tijd om een ​​goed ontbijt te eten, om het nog maar niet te hebben over het perfectioneren van de ochtend make-up. Anders dan wat de meeste vrouwen denken, kun je je make-up in slechts drie minuten aanbrengen. Hoe dat mogelijk is?

Je moet je realiseren dat er een paar voorschriften zijn wanneer we naar ons werk of school gaan. Het dragen van valse wimpers of glitter lipstick kan worden gezien als te opvallend en ongepast. Ten eerste moet je op je gezicht een BB-crème aanbrengen of een vochtinbrengende lotion. Zorg ervoor dat je alle droge gebieden bedekt, waaronder je wangen en rond je neus. Op deze manier zal je foundation langer blijven zitten en zal het niet afschilferen gedurende de dag. Vervolgens gebruik je een concealer om alle huidverkleuringen te bedekken. Zorg ervoor dat je een royale hoeveelheid van dit schoonheidsproduct onder je ogen aanbrengt om die grijze wallen te bedekken. Je kunt een foundation gebruiken, maar alleen op die gebieden die een ongelijkmatige teint hebben. Je hebt geen borsteltje nodig; gebruik gewoon je vingers. Je zult er versteld van staan ​​hoe goed je dit product op de huid kunt aanbrengen. Breng de foundation aan in kleine banen om een airbrush effect te krijgen. Je kunt de oog primer ook op je lippen gebruiken om ze goed te hydrateren en de kleur van je lippenstift te intensiveren. Als je niet te zware oogmake-up draagt, kun je je lippen en wangen accentueren. Breng een kleine hoeveelheid blush aan op je wangen. Ook hier kun je je vingers weer gebruiken. Niet te hard wrijven, gewoon zachtjes deppen. Als je wilt, kun je hetzelfde product dat je gebruikt op je lippen ook aanbrengen in de buitenste hoeken van je bovenste oogleden. Op deze manier zal je look evenwichtig en geharmoniseerd zijn. Er is niets erger dan een lipstick die vloekt met de oogschaduw en de blush. Vergeet niet om een ​​dun laagje klassieke, zwarte mascara aan te brengen op de onderste wimpers. Het aanbrengen van dit soort make-up duurt slechts een paar minuten; het is eenvoudig en erg vleiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.