Hoe stap voor stap een gezichtsmasker aan te brengen?

Gezichtsmaskers hebben veel voordelen voor de huid. Naast het verbeteren van het waterniveau, voorzien ze de huid van ingrediënten die essentieel zijn voor het aanvullen van de lipiden in de natuurlijke lipidenbarrière. Wat zijn de andere voordelen van een gezichtsmasker en hoe kun je deze stap voor stap opdoen?

Gezichtsmaskers – voordelen

Gezichtsmaskers hebben – naast het leveren van vocht en het mogelijk maken van een snelle absorptie van actieve ingrediënten – nog veel meer voordelen. Ten eerste zijn ze als geen ander perfect voor op reis of voor een groot evenement. Effectieve SOS voor de huid tijdens de zomervakantie of een moment voor een belangrijk feest. Dankzij gezichtsmaskers krijgt de huid haar gezonde en stralende uitstraling terug. Het gebruiksgemak is een andere troef, die de toepassing tijdens de reis vergemakkelijkt. Je hoeft de ingrediënten niet zelf te mengen waardoor het masker direct na het verwijderen uit de verpakking geschikt is voor gebruik. Bovendien valt het niet van het gezicht, maakt het geen kleding vuil en hoeft het niet te worden gespoeld. Daarom zijn gezichtsmaskers uitzonderlijk hygiënisch.

Wat ook heel goed is aan gezichtsmaskers is dat het heel erg ontspannend is. Op het moment dat je het op de huid aanbrengt, voel je een aangename frisheid, gevolgd door een gevoel van ontspanning en herstel. Gezichtsmaskers zijn een weldaad voor onze huid maar geven deze ook van waardevolle vitaminen en mineralen.

De verscheidenheid is een andere reden om gezichtsmaskers uit te proberen. Je kunt ze kiezen op basis van jouw huidtype, jouw problemen en zelfs op basis van het seizoen.

Hoe kunnen de Gezichtsmaskers stap voor stap worden aangebracht?

Gezichtsmaskers moeten worden aangebracht volgens het Koreaanse huidverzorgingsritueel, namelijk na het tweemaal reinigen van het gezicht – met een olie en vervolgens met een wasgel – en door een toner te gebruiken.

Begin de behandeling door de verpakking te openen en het masker te verwijderen. Je kunt er een handdoek bijhouden voor als het masker het serum wat erin zit lekt. Controleer vervolgens of er een plastic folie op het masker zit. Haal dat eraf en breng het masker aan zodat de gaten voor ogen, neus en lippen op de juiste plaats zitten. Maak nu de resterende essence glad op de huid van nek, schouders en handen. Laat het masker zo lang zitten als de fabrikant aanraadt – dat is meestal zo’n 20-30 minuten. Doe daarna het masker af en gooi het weg. Verwijder de essentie niet, maar laat het absorberen. Breng tot slot een vochtinbrengende crème aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.